Published On: vin, Iun 6th, 2014

Marian Dragomir (PSD) despre Draghincescu: Nu a fost o scapare, asa se exprima. Sustinatorii sunt de acelasi calibru

Share This
Tags

dragomirDeputatul PSD Marian Dragomir a comentat, in cadrul unei conferinte de presa, reactia Simonei Draghincescu din campania electorala pentru alegerile europarlamentare.

Consilierul local PDL a folosit apelativele "Tampitii dracu!" si "Curvele dracu!", dupa ce o batrana din comuna Unirea i-a spus de doua ori: "Nu votez cu nimerica!".

Dragomir considera ca Draghincescu "este descalificata din punct de vedere politic pentru totdeauna", subliniind ca acest limbaj nu face cinste politicienilor.

"Atunci cand o doamna se exprima in public cu aceste cuvinte, eu cred ca este descalificata din punct de vedere politic pentru totdeauna. Acest limbaj nu ne face cinste noua, politicienilor. M-am convins ca nu a fost o scapare, asa se exprimaProbabil ca si sustinatorii sunt de acelasi calibru", a declarat social-democratul.

Parlamentarul a criticat si faptul ca Simona Draghincescu nu si-a cerut scuze pentru limbajul folosit.

"Interesant este altceva. Un om politic responsabil, atunci cand greseste, trebuie sa aiba puterea sa spuna "Am gresit, imi cer scuze". Nu am vazut o astfel de atitudine, ci o reactie de atac, pe care nu pot sa o inteleg. Doamna aceea nu a fost si nu este membru de partid la noi, nu trebuia sa i se adreseze asa", a mai adaugat Dragomir.

"Tampitii dracu'! Curvele dracu'!". Acestea au fost apelativele folosite de consilierul local PDL Simona Draghincescu, candidat la alegerile europarlamentare, in campania electorala, dupa ce o batrana din comuna Unirea i-a spus de doua ori: "Nu votez cu nimerica!".

Aflata pe o ulita din localitate, inconjurata de o armata de sustinatori portocalii, Draghincescu a intrat in dialog cu o femeie la a treia varsta, care nici in ruptul capului nu a vrut sa o asculte, ba chiar a refuzat sa primeasca un pliant electoral. Dialogul dintre Simona Draghincescu si batrana a fost difuzat, duminica, in cadrul emisiunii "Romania, te iubesc!", la PRO TV.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-