Published On: Soare, Iun 8th, 2014

La PNL Braila, m-am simtit ca-ntr-un bordel: S-a spus orice, numai sa se astupe toate gaurile!

Share This
Tags

PNL Varga Boboc

Conferinta de presa. Vineri, 6 iunie. PNL Braila, prin vocea celor doi lideri, Boboc si Varga: "Ramanem cu PSD la guvernare locala, nu plecam din majoritate. Cei doi vice (n.r. Alexandru Danaila si Ovidiu Nechita) nu demisioneaza". Restul a fost bataie de joc, aroganta si absurditate, tavalite scarbos in fata unor ziaristi, pe care nu am nicio indoiala ca i-ati considerat tampiti. Nu suntem, domnilor! Ne-ati prezentat, neintrerupt, delirul josniciei in politica.

Ne-ati spus ca ramaneti la putere, insa, cu o osteneala desantata, ati avut grija sa ne atrageti atentia ca nu ramaneti la putere, ca PSD nu vrea sa va lase de la pieptu-i generos pentru ca "se lucreaza foarte bine in interesul comunitatii". Ati racnit, atunci cand ati fost intrebati daca ramaneti la putere, spunandu-ne raspicat ca PNL prin cele doua varfuri ale administratiei, viceprimarul si vicepresedintele CJ, nu este la putere!

Ati insistat, incercand sa ne faceti sa credem ca sunteti chiar in opozitie. Mai mult decat atat, spre intarirea delirului, un senior al filialei ne-a amintit ca alaturi de PSD (ma rog, PDSR) a fost bine si prin '96, ca na, liberalii braileni, au avut vicepresedinte la Consiliul Judetean. Fara PDSR, nu aveau nimic! Si credeti ca s-a incheiat? Nu. Varga ne-a marturist, aproape emotiv, ca Nazare este un politician cultivat si ca trecutu-i tumultos - in ceea ce o priveste pe Simona Draghincescu, trebuie lasat in urma, in negura vremii. Lacrimogen, spre jenant. 

Prin urmare, sa recapitulam! PNL asteapta ahtiat fuziunea cu PDL, ba chiar pregatind  un festin al carui cap de masa sa fie Nazare, insa nerupand lantul de iubire cu PSD din Consiliul Local si Consiliul Judetean. Deci, ca sa le fac pe plac, "in opozitie".

Ce, voi nu credeti, ca si domnul Varga, ca viceprimarul liberal nu este parte a puterii locale? Ce, voi nu credeti, ca si domnul Varga, ca vicepresedintele CJ liberal nu este parte a puterii locale? Eu cred ca daca se straduia mai mult, liberalii ne puteau face sa credem ca Danaila si Nechita sunt "calul troian" al administratiei locale, ca salariile primite nu sunt din bani publici, ci dintr-o cheta a opozitiei.

Si haideti sa continui firul epic. Varga ne-a mai naucit, nu s-a lasat usor. "Cand vine ordin de la Bucuresti, cei doi vice isi dau demisia!". Pana atunci, mai stau si ei putin "in opozitie", in ger, in chin, dar in interesul cetatenilor.

Jur, la conferinta aceasta, s-a spus orice, numai sa se astupe toate gaurile, numai sa nu existe vreun ziarist care sa plece nelamurit, gandind ca PNL ramane la ciolan si ca Varga i-a cam dat-o-n barba lui Boboc (e important de stiut ca cel care trebuia sa sustina conferinta de presa era Vasile Varga - asa ne-au anuntat-, insa na, pe neasteptate, a venit si Boboc, insotit de Danaila).

Voi ati inteles ce vrea PNL Braila?

Comentarii

comentariu

About the Author