Published On: mar, Iun 24th, 2014

La multi ani, Rodica Arbunea!

Share This
Tags

rodica_arbunea_tortO zi plina de emotie si bucurie pentru arbitrul brailean Rodica Arbunea. Implinind frumoasa varsta de 29 de ani, prietenii Rodicai i-au organizat o petrecere surpriza.

Rodicai Arbunea i s-a spus initial ca va merge, alaturi de cativa prieteni la o plimbare pe faleza Dunarii, cand in fapt, aceasta s-a trezit in mijlocul unei petreceri surpriza.

Legata la ochi, Rodica a fost condusa de trei prieteni la locul unde avea loc evenimentul. Dupa un drum de 5 minute arbitru a ajuns in locul unde se aflau mai multi amici, fiind intampinata cu un tort si sampanie. Prietenii i-au cantat "La multi ani" iar inainte sa sufle in lumanari, Rodica si-a pus o dorinta.

Cu toate ca initial a fost vorba de o simpla plimbare pe malul Dunarii, petrecerea surpriza a fost o adevarata reusita, Rodica fiind vizibil emotionata. Cu vocea tremurand Rodica a multumit tuturor celor care au "complotat" la aceasta surpriza.

Rodica Arbunea este unul dintre arbitrii de viitor ai Brailei. Ea a debutat in Liga Nationala in acest an, la meciul dintre "U" Jolidon Cluj si Corona Brasov.

Aceasta s-a apucat de arbitraj inca din anul 2000, insa era prea mica si nu putea da examenul. Este arbitru oficial din 2002, si a practicat atat handbalul, la HC Dunarea Braila cat si arbitrajul, in paralel pana in 2006. De atunci a ales doar drumul arbitrajului si din 2011 face cuplu alaturi de Mariana Agliceriu, fiind delegate la meciurile din Divizia A si Juniori.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-