Published On: mar, Iun 17th, 2014

Stancu NU VREA judecatorii care l-au declarat incompatibil pe seful CJ Arges, C-tin Nicolescu

Share This
Tags

EXCLUSIV Presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, a depus, prin avocatii sai, o cerere de recuzare a completului de judecata, motivand ca in complet se afla si judecatori care au decis la inceputul lunii februarie 2014 ca seful CJ Arges, Constantin Nicolescu, este incompatibil.

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a pierdut procesul cu ANI, dupa ce instanta suprema a admis irevocabil, pe data de 11 februarie a.c., recursul fata de anularea raportului prin care s-a constatat un conflict de interese in cazul acestuia.

Presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, a obtinut amanare doar in dosarul nr. 6647/2/2012, cunoscut ca dosarul "Sportul".

La Inalta Curte de Casatie si Justitie continua judecarea dosarului "Concivia". Seful CJ a depus o cerere de recuzare, careia urmeaza sa i se dea un raspuns "de indata", conform legii, ca apoi sa fie continuata judecarea dosarului in care Stancu este acuzat ca a acordat cinci contracte in valoare totala de 2,7 milioane lei, fara TVA, firmei Concivia, pe care o controleaza prin intermediul societatii "Bursagrirom".

Judecatorii Inaltei Curti au amanat sentinta in cazul dosarului "Sportul" pe 4 noiembrie 2014. In acest dosar, Bunea Stancu este acuzat de Agentia Nationala de Integritate ca a incalcat regimul juridic privind conflictul de interese si a savarsit "infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie", semnand contracte de asociere cu CF Braila si HC Dunarea, cluburi sportive controlate de societati comerciale unde acesta este actionar majoritar.

CITESTE SI…

Stancu a obtinut amanare DOAR in dosarul “Sportul”. Dosarul “Concivia” se judeca la aceasta ora, existand o cerere de recuzare

 

Comentarii

comentariu

About the Author