Published On: mar, Iun 3rd, 2014

Gabriela Perianu in echipa ideala a Ligii Nationale feminine

Gabriela PerianuSite-ul Handbalvolei.ro a propus cititorilor sai un sondaj in care acestia au votat echipa ideala a Ligii Nationale atat la feminin cat si la masculin.

HC Dunarea Braila a fost reprezentata in acest sondaj de Gabriela Perianu, Gabriela Dobre, Alina Horjea, Ada Moldovan dar si de antrenorul principal, Alexandrina Soare.

In urma sodajului, cititorii si iubitorii de handbal au hotarat iar echipa ideala este formata din:

echipa_ideala_13-14_fete

Portar: Paula Ungureanu

Extrema stanga: Ardean Elisei

Inter stanga: Gabriela Perianu

Centru: Aurelia Bradeanu:

Inter dreapta: Medlina Geiger

Pivot: Florina Chintoan

Extrema dreapta: Ada Nechita

Antrenor: Costica Buceschi

De asemenea cititorii au mai votat si cea mai buna aparatoare dar si cea mai tanara jucatoarea. Gabriela Perianu, interul de la HC Dunarea Braila a fost declarata cea mai buna tanara jucatoare dar si cel mai bun inter stanga. Gabriela Dobre, portarul brailean, a ocupat pozitia a II-a in topul preferintelor. Alina Horjea a ocupat pozitia a IV-a in topul celui mai bun centru iar Ada Moldovan s-a clasat pe locul III in topul de cel mai bun inter drept. De asemenea Alexandrina Soare, antrenorul de la HC Dunarea Braila a ocupat ultima pozitie in preferintele cititorilor de la handbalvolei.ro, dupa Simona Gogirla, Florin Pera, Bogdan Burcea sau Mette Klit

Asadar, echipa ideala a Ligii Nationale feminine, in opinia fanilor, este urmatoarea:

Portar: Paula Ungureanu (HCM Baia Mare) (urmata, in ordinea voturilor, de Gabriela Dobre, Tereza Pislaru si Mirela Nichita)

Extrema stanga: Valentina Ardean-Elisei (HCM Baia Mare) (urmata de Camelia Hotea, Nicoleta Dinca si Ana Maria Iuganu)

Inter stanga: Gabriela Perianu (HC Dunarea Braila) (urmata de Eliza Buceschi, Carmen Cartas si Bianca Tiron)

Centru: Aurelia Bradeanu (Corona Brasov) (urmata de Luciana Marin, Mihaela Ani-Senocico, Alina Horjea si Daniela Babeanu)

Inter dreapta: Melinda Geiger (HCM Baia Mare) (urmata de Janina Luca, Ada Moldovan, Laura Popa, Patricia Vizitiu, Yulia Snopova si Raluca Anghelina)

Extrema dreapta: Ada Nechita (HCM Baia Mare) (urmata de Laura Chiper, Cristina Varzaru, Ana Maria Horobet si Ana Maria Simion)

Pivot: Florina Chintoan (”U” Jolidon Cluj) (urmata de Oana Manea, Timea Tatar, Georgiana Ciuciulete, Raluca Agrigoroaie si Manuela Manda)

Cea mai buna aparatoare: Aurelia Bradeanu (Corona Brasov) (urmata de Luciana Marin, Georgeta Dinis-Vartic, Gabriela Perianu, Valeria Motogna si Carmen Stoleru)

Cea mai buna tanara jucatoare: Gabriela Perianu (HC Dunarea Braila) (urmata de Eliza Buceschi, Claudia Constantinescu, Cristina Laslo, Denisa Dedu si Bianca Tiron)

Cel mai bun antrenor: Costica Buceschi (HCM Baia Mare) (urmat de Simona Gogirla, Florin Pera, Bogdan Burcea, Mette Klit si Alexandrina Soare)

Sursa foto: handbalvolei.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

-