Published On: vin, Iun 6th, 2014

Frumoase si talentate! Brailencele Laura si Ana Maria vor sa cucereasca Festivalul “Grigoriu”

Share This
Tags

Laura Stoian2

Vineri, sambata si duminica – trei zile de festival muzical pe malul Dunarii. Vineri, la Braila, va avea loc cea de-a X-a editie a Festivalului International de Muzica Usoara "George Grigoriu", la care participa un numar de 24 de concurenti, printre care 13 straini. Evenimentul va fi transmis in direct la postul public de televiziune, fiind prezentat de Octavian Ursulescu.

Cei 24 de concurenti, printre care si brailencele Laura Stoian si Ana Maria Voicu, se vor infrunta pentru un autoturism BMW -Marele Premiu- si pentru premii in valoare totala de peste 7.000 de euro.

Fiecare concurent ca interpreta live o piesa proprie si o alta din opera compozitorului George Grigoriu, acompaniat de Big-band-ul Ionel Tudor.

Voicu Ana Maria2

Laura Stoian (n.r. bruneta) a absolvit Liceul de Arte din Braila, fiind, in prezent, studenta la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir". Studiaza muzica usoara cu renumita Ozana Barabancea.

Ana Maria Vociu face parte din grupul "Stelute Dunarene", obtinand, in trecut, premiul III la Festivalul "Mamaia copiilor".

Festivalul este organizat de catre Consiliul Judetean Braila, Centrul de Creatie, Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor si Societatea Romana de Radiodifuziune.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-