Published On: joi, Iun 26th, 2014

FOTO Bunea Stancu si prefectul Vasilica Vilcu, GESTURI TANDRE in vazul publicului

Share This
Tags

Dupa ce in luna mai, seful Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, spunea ca prima intalnire cu prefectul Vasilica Vilcu a avut-o "printre morminte", cu ocazia Zilei Victoriei, tot un eveniment oficial i-a asezat umar la umar pe cei doi.

Cu prilejul Zilei Drapelului, sarbatorita joi, 26 iunie, in fata Palatului Administrativ, Bunea Stancu s-a asezat langa prefectul judetului, in stanga Vasilicai Vilcu, in dreapta aflandu-se primarul Aurel Simionescu.

Stancu si VilcuIn momentul in care a vazut-o pe Vilcu, Gheorghe Bunea Stancu s-a indreptat catre aceasta si a luat-o tandru de mana, spre amuzamentul primarului, dar chiar si a prefectului, care i-a intors gestul, atingandu-i afectuos umarul sefului CJ. 

Un alt moment amuzant a fost primirea onorului militar de catre prefect. Cand prefectul a pornit spre militarii din fata Palatului Administrativ, seful CJ a urmat-o cativa metri, intorcandu-se brusc din drum catre primarul Simionescu. Onorul militar se acorda doar reprezentantului Guvernului in teritoriu.

Prima intalnire intre seful CJ, Gheorghe Bunea Stancu si prefectul Vasilica Vilcu a avut loc "printre morminte", in ziua de 9 mai. Desi, Vilcu a fost numita in functia de prefect la sfarsitul lunii martie, Stancu a precizat ca s-a vazut pentru prima oara cu reprezentantul Guvernului cu ocazia manifestarilor organizate de Ziua Victoriei, la Cimitirul "Sf. Constantin".

"Ne-am intalnit printre morminte, prima data pe 9 mai. Si am stat de vorba bineinteles. Despre timp, ne-am jurat credinta reciproca. Am venit cu propuneri concrete si foarte serioase. A primit propunerile mele cu mult entuziasm. Putem colabora institutional. Nici nu avem timp sa colaboram altfel, decat instututional", declara Bunea Stancu in luna mai.

Vasilica Vilcu a fost investita in functia de prefect al judetului Braila, la data de 26 martie, seful CJ absentand de la eveniment. Stancu s-a aratat impotriva acestei numiri, asumata de liderul PC Braila, senatorul Mihai Danut.

Comentarii

comentariu

About the Author

-