Published On: Soare, Iun 15th, 2014

EXCLUSIV POZA ZILEI la nunta lui Nicolita! Mireasa A TIPAT in fata bisericii cand a vazut ce i se intampla!

Share This
Tags

Cristina Nicolita tipa (2)In timp ce internationalul Banel Nicolita era asaltat de marea de jurnalisti, la intrare in curtea Bisericii "Buna Vestire", nasul Gigel Bordei a luat-o la brat pe frumoasa mireasa, pasind pe covorul rosu. Nimeni nu se astepta la ceea ce a urmat!

Imbulzeala din jurul lui Banel a fost la un pas de a-i distruge superba rochie de mireasa Cristinei, atunci cand un cameraman i-a calcat pe trena, oprind-o brusc din drumul spre altar.

Cristina Nicolita tipa (1)

Mimica fetei sotiei fotbalistului spune totul, aceasta tipand cand a vazut ca cameramanul a fost la un pas de a-i rupe rochia.

Dupa ce s-a intors spre sotul ei, ridicandu-si trena, a continuat sa mearga catre usa bisericii, la bratul nasului, vizibil iritat de situatie. In timp ce asteptau ca Banel sa incheie interviul ad-hoc din fata lacasului de cult, nasul i-a spus Cristinei ca ar trebui sa fluiere "ca la fotbal" pentru ca fotbalistul sa vina: "Nu ai un fluier, ca la fotbal, la arbitrii. Poate vine!".

Cristina Nicolita tipa (3)Dupa cateva minute, Banel Nicolita a reusit sa scape de reporteri si a ajuns in spatele miresii, intrand in cele din urma in biserica, unde doi preoti au oficiat cununia religioasa.

Duminica, fotbalistul brailean Banel Nicolita si Cristina, frumoasa lui sotie, si-au unit destinele si in fata lui Dumnezeu, dupa ce anul trecut s-au casatorit civil. De organizarea ceremoniei religioase s-a ocupat nasul sotilor Nicolita, Gigel Bordei, unul dintre cei mai vechi prieteni ai fotbalistului.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-