Published On: mie, Iun 25th, 2014

“Neamtu”, criminalul lui Ionut Cabat se afla in arestul Politiei Braila

Share This
Tags

Iulian Craescu 2Iulian "Neamtu", braileanul care l-a ucis pe un tanar de 22 de ani, in scara unui bloc din cartierul Vidin, a fost prins de politisti. In acest moment, "Neamtu" se afla in custodia politistilor braileni. Surse din randul apropiatilor lui "Neamtu" spun ca acesta s-ar fi predat. 

Alexandru Iulian Craescu, cunoscut sub porecla de "Neamtu", un barbat cu antecedente penale, cunoscut in cartierul Vidin pentru excesele sale de violenta, l-a ucis cu mai multe lovituri de cutit pe un prieten, un tanar in varsta de 22 de ani, chiar in scara unui bloc. 

In jurul orei 01.00 dimineata, braileanul de 22 de ani, inarmat cu un cutit, s-a dus la usa amicului sau, in varsta de 25 de ani, hotarat se pare sa ii dea o lectie pe care sa o tina minte, pe fondul unui conflict mai vechi intre cei doi. Insa scenariul din mintea lui Ionut Cabat a luat o alta intorsatura atunci cand "Neamtu" i-a smuls cutitul din mana si l-a injunghiat cu bestialitate, in scara blocului.

Speriat de odioasa crima pe care a savarsit-o, "Neamtu" a fugit de la fata locului, in timp ce Ionut Cabat a murit pe loc,intr-o balta de sange, trupul acestuia fiind transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.

Ionut cabat2Ucigasul este un cunoscut al oamenilor legii, fiind de-a lungul timpului implicat in numeroase scandaluri si batai, care i-au adus chiar si condamnarea la inchisoare. Iulian Craescu a fost eliberat conditionat din Penitenciarul Galati, in luna ianuarie 2014, de catre magistratii Judecatoriei Galati, acesta fiind condamnat la inceputului anului 2012 la o pedeapsa de 1 an si 9 luni de inchisoare pentru privare de libertate.

In 2009, Craescu, zis "Neamtu", impreuna cu un alt brailean, Marian Bozgonete (alias "Bozgo"), l-au amenintat si santajat pe un tanar, cei doi fiind prinsi in flagrant de politistii braileni, intr-un supermarket din Vidin, in timp ce primeau o suma de bani pentru a nu il mai lovi pe cel santajat. Doi ani mai tarziu, in 2011, "Neamtu", alaturi de alti 3 barbati, printre care si un condamnat pentru tentativa de omor, au provocat un scandal intr-o pizzerie din oras, lovind mai multi tineri, printre care si barmanita, cu sticle, pahare si scaune.

Comentarii

comentariu

About the Author

-