Published On: sâm, Iun 21st, 2014

EXCLUSIV Marea furtuna din PSD Braila

Share This
Tags

stancuLa sfarsitul lunii iunie, cand, la Orastie, va avea loc Comitetul Executiv National al PSD, liderul social-democratilor braileni, Gheorghe Bunea Stancu, ii va prezenta premierului Victor Ponta un "plan de actiune" al filialei, menit sa consolideze partidul la nivel local si astfel, la alegerile prezidentiale, sa obtina un scor de peste 50% pentru Ponta, au declarat pentru Infobraila surse din mediul politic.

Bunea Stancu motiveaza esecul la alegerile europarlamentare, mai exact faptul ca nu au scos un scor de peste 50%, asa cum isi propusese, dar si cum transmisese public vicepremierul Dragnea, in relatie directa cu fracturile din interiorul filialei, cauzate de asteptarea declararii sefului CJ incompatibil de catre Curtea Suprema.

Presedintele PSD Braila ii va cere sprijinul premierului, dar si presedintelui executiv al partidului, Liviu Dragnea, pentru a "linisti apele" in filiala, conditionand acest demers de obtinerea unui scor "exceptional" pentru Ponta la prezidentiale. Stancu isi doreste ca cei care nu au fost "trup si suflet" alaturi de filiala la alegerile europarlamentare sa fie indepartati (sursele citate declarand ca este vorba chiar si de figuri importante ale filialei), iar partidul sa vorbeasca din nou, la nivel local, pe o singura voce.

De asemenea, Stancu ar fi fost extrem de deranjat de discutiile aparute in randul colegilor sai, care faceau referire la "iminentul sau sfarsit politic", spunand in cercuri restranse ca urmeaza "o mare furtuna" in PSD Braila.

"Spune ca e agitatie ca sa-l convinga pe Ponta sa il sustina in continuare, desi se stie ca Victor nu il mai "inghite". Am inteles ca e deranjat ca au inceput unii sa vorbeasca public si sa-l atace chiar din filiala. E o imensa invalmaseala, desi de afara aproape nu se vede nimic. Dar se zice, ca asa isi doreste, o mare furtuna, dar una care sa nu se vada decat in interior", au precizat sursele citate.

Stancu isi doreste promovarea cat mai intensa a marilor proiecte de infrastructura ale Guvernului Ponta, care privesc Braila (n.r. podul peste Dunare, autostrada Buzau-Braila-Galati), dorind ca incepand cu luna iulie sa-l aduca din nou pe Ponta in orasul de la Dunare.

Citeste si…

Tudose: E agitatie. Nu poti sa fii indiferent cand e CLAR ca risti sa ai alegeri la CJ Braila

A inceput razboiul intre Stancu si Simionescu! GBS: Centrul e patria balariilor!

Comentarii

comentariu

About the Author

-