Published On: joi, Iun 26th, 2014

EXCLUSIV HC Dunarea Braila transfera jucatoare din Rusia

Share This
Tags

Anastasia_Boldyreva

HC Dunarea Braila a reusit, in sfarsit, sa realizeze primele transferuri din aceasta pauza competitionala. Cu toate ca initial transferurile urmau sa se efectueze dupa ce antrenoarea Sanda Soare se intorcea din concediu, conducerea clubului s-a inteles deja cu cateva jucatoare.

Doua componente de la echipa Kuban Krasnodar, din Rusia, sunt la un pas sa ajunga pe malul Dunarii si anume Anastasia Boldyreva si Yuliya Ganichkina.

Boldyreva, in varsta de 26 de ani joaca pe postul de centru acolo unde in ultimul sezon, la HC Dunarea nu a mai jucat decat Alina Horjea. Aceasta a evoluat de-a lungul anilor la LADA Togliatti, Anagennisi Artas (Grecia), H.A.C. Handball (Franta), L'eal Handball Abbeville (Franta) iar in sezonul trecut a evoluat la Kuban Krasnodar.

yuliya_ganichkinaYuliya Ganichkina, o jucatoare in varsta de 25 de ani a evoluat pana acum la echipe ca HC "Smart" (Ucrainia) iar din 2010 s-a transferat la Kuban Krasnodar. Aceasta joaca pe postul de inter fiind ambidextra.

Cu toate ca pana in momentul de fata conducerea celor de la HC Dunarea Braila a primit refuzul din partea a mai multor jucatoare din Romania, presedintele clubului, Gheorghe Bunea Stancu a precizat faptul ca se afla in discutii avansate si cu jucatoare din campionatul intern.

"Suntem in discutii sa aducem doua rusoaice, cred ca s-au si semnat contractele cu ele si mai sunt si doua, trei jucatoare din intern pe care vrem sa le aducem la Braila. Ne-au plecat doua jucatoare, Adespii si Dragut si o sa aducem 4-5 ca sa avem 15-16-17 jucatoare care sa fie ale Brailei pentru ca se ascute lupta in campionatul intern. Eu cred ca ne face cinste, locul 3 in Liga Nationala, e o zona la care oamenii vin si eu cred ca trebuie sa continuam indiferent de problemele pe care ni le-a creat unora dintre noi", a declarat Stancu.

Nume: Boldyreva Anastasia

Nationalitate:Russia; Zi de nastere: 10.02.1988; Inaltime: 169 cm; Post: Centru

Cluburi la care a evoluat: 2013-2014   HC "Kuban" Krasnodar (RUS), 2011-2013   L'eal Handball Abbeville (FRA), 2010-2011   H.A.C. Handball (FRA), 2009-2010   GAS Anagennisi Artas (GRE), 2004-2009   HC LADA Togliatti (RUS)

Nume: Ganichkina Yuliya

Nationalitate: Russia; Zi de nastere: 06.09.1989; Inaltime: 180 cm; Post: Inter stang, inter drept

Cluburi la care a evoluat: 2010-2014   HC "Kuban" Krasnodar (RUS), 2008-2010   HC "Smart" (UKR)

Comentarii

comentariu

About the Author

-