Published On: mar, Iun 17th, 2014

Doi braileni au disparut de la domiciliu. Unul dintre ei este cunoscut cu afectiuni medicale

NEACSU FELICIALuni, 16 iunie, la orele 10:30, la sediul I.P.J. Braila s-a prezentat o tanara de 20 de ani si a sesizat disparitia de la domiciliu, in perioada aprilie-mai 2014, a mamei sale, Neacsu Felicia, in varsta de 44 de ani, din municipiul Braila.

Din verificarile efectuate de politistii Biroului Urmariri, din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, a reiesit ca, in urma cu aproximativ doua luni, femeia a plecat in mod voluntar de acasa catre locul de munca si de atunci nu s-a mai intors, nefiind cunoscut locul unde aceasta se afla in prezent.

S-a mai stabilit ca, in ziua cand a plecat de la domiciliu, si-a luat cu ea mai multe bagaje cu articole de imbracaminte, precum si actele de identitate.

Femeia are inaltimea de 170 cm, corpolenta slaba, par negru, vopsit roscat, lung pana la umeri, ochi caprui, fara semne particulare, prezinta o alunita pe obrazul stang.

Disparuta nu sufera de boli psihice sau cronice.

In continuare, sunt efectuate activitati de cautare a brailencei, cazul fiind transmis catre toate subunitatile I.P.J. Braila si toate inspectoratele de politie din tara.

CARLAN IULIAN

Tot luni, la orele 20:35, personalul de serviciu din cadrul Politiei orasului Ianca a fost sesizat, prin sistemul unic de urgenta 112, de o persoana din comuna Gradistea, despre faptul ca, in aceeasi zi, la orele 19:00, localnicul Carlan Iulian, in varsta de 37 de ani, cunoscut cu afectiuni medicale, a plecat din localitatea de domiciliu catre satul Esna si nu a revenit.

Semnalmente: inaltime 1,65 m, greutate 80 kg,  par saten neingrijit, fata ovala, cu barba, fara semne particulare.

La data disparitiei, era imbracat cu bluza albastra de trening, pantaloni negri, si incaltat cu papuci albastri.

Politistii au stabilit ca barbatul a mai plecat in mod voluntar de la domiciliu, insa a revenit in zilele urmatoare. 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-