Published On: lun, Iun 2nd, 2014

“Curvele dracu’!”. Sustinator al S. Draghincescu: Era normal sa ii injure. Erau de la alte partide

Share This
Tags

Simona PDLUnul dintre sustinatorii Simonei Draghincescu, martor la schimbul de replici dintre consilierul local si batrana din comuna Unirea, a precizat, intr-un comentariu la articolul "Draghincescu, dupa ce o batrana nu a vrut sa primeasca un pliant: Tampitii dracu'! Curvele dracu'!", ca apelativele au fost adresate "catorva sustinatori din alte partide".

"Nu pot sa cred cata rautate denota aceste comentarii, din pacate pentru voi chiar eram acolo cand dna SD (n.r. Simona Draghincescu) a spus asta, era vorba de "niscaiva sustinatori din alte partide" care faceau poze la campania PDL se stie pentru ce (sa sanctioneze oameni care erau in campanie, mai ales pe cei care aveau un loc de munca)", a mentionat Florina Tudor.

Sustinatoarea Simonei Draghincescu considera ca "e si normal" ca aceasta sa ii injure pe "sustinatorii din alte partide", deoarece "erau sageti pentru a strica imaginea" alesului local PDL.

"Tampitii dracu'! Curvele dracu'!". Acestea au fost apelativele folosite de consilierul local PDL Simona Draghincescu, candidat la alegerile europarlamentare, in campania electorala, dupa ce o batrana din comuna Unirea i-a spus de doua ori: "Nu votez cu nimerica!".

Aflata pe o ulita din localitate, inconjurata de o armata de sustinatori portocalii, Draghincescu a intrat in dialog cu o femeie la a treia varsta, care nici in ruptul capului nu a vrut sa o asculte, ba chiar a refuzat sa primeasca un pliant electoral. Dialogul dintre Simona Draghincescu si batrana a fost difuzat, duminica, in cadrul emisiunii "Romania, te iubesc!", la PRO TV.

Dupa ce pleaca de langa femeia care ii spusese ca "nu voteaza cu nimerica", Draghincescu, vizibil iritata, foloseste un limbaj suburban. (Minutul 04:10)

Batrana: Pentru cine s-a facut aici?

Simona: Pentru mine. Pentru dumneavoastra, nu pentru mine, de fapt.

Batrana: Da? Eu n-am vazut nimic. Nu votez cu nimerica!

Simona: De ce bre?

Batrana: Fiindca n-am vazut nimic.

Simona: Dar n-am facut o serbare, am vorbit doar pentru dumneavoastra. Pana sa votezi, uite iti dau aici sa vezi cine sunt.

Batrana: Nu votez pe nimerica.

Simona: De ce? Bine, nu vrei sa votezi, nu vrei sa votezi. Tampitii dracu', curvele dracu'!

Comentarii

comentariu

About the Author

-