Published On: vin, Iun 6th, 2014

Curtea Constitutionala atrage atentia ca GBS trage de timp in procesul cu ANI

Share This
Tags

Curtea Constitutionala atrage atentia ca activitatea ANI ar cadea in derizoriu odata cu prelungirea la nesfarsit a proceselor pe care agentia le are cu persoanele care contesta in instanta veridicitatea sau legalitatea referatelor intocmite de reprezentantii ANI, se arata in documentul redactat de judecatorii Curtii Constitutionale in cazul respingerii exceptiei de neconstitutionalitate a unor articole din Legea nr. 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice ridicata de presedintele Gheorghe Bunea Stancu, au declarat pentru Infobraila  surse bine informate, dar care au dorit sa ramana anonime.

Sursele citate au explicat redactorilor nostri ca, de-a lungul timpului, exceptia de neconstituționalitate a devenit un mijloc facil de prelungire a proceselor, insa exact acest lucru l-au subliniat si reprezentantii Curtii Constitionale in cazul presedintelui Ghperghe Bunea Stancu.

Precizam ca judecatorii Curtii Constitutionale au respins zeci de cereri asemanatoare cu cea a lui Gheorghe Bunea Stancu, insa acesta si-o folosit dreptul cetatenesc chiar daca era evident ca un astfel de demers nu are cum sa aiba succes.

Ieri, Curtea Constitutionala a Romaniei a respins ca neintemeiata cererea de anulare a raportului Agentiei Nationale de Integritate potrivit caruia presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a incalcat regimul juridic al conflictului de interese. Stancu a ridicat exceptia de neconstitutionalitate a unor articole din Legea nr. 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-