Published On: lun, Iun 9th, 2014

“Cupa Primaverii” la rugby si-a desemnat castigatorii. R.C Braila a ocupat locul II

rugby brailaDuminica, 8 iunie, pe terenul din Parcul Monument s-a desfasurat, in organizarea R.C.Braila, in colaborare cu Directia Judeteana de Sport si Tineret, competitia de rugby in 7 ,,CUPA PRIMAVERII’’ destinata juniorilor II. La competitie au participat echipele R.C.Braila, Colegiul National Traian Vuia –Galati si R.C.Stejarul Buzau.

Scopul competitiei a fost acela de pregatire si verificare a jucatorilor in conditiile competitiei.

Chiar daca vremea a fost deosebit de calda jocurile au fost disputate tinerii sportivi dorind sa arate tot ceea ce stiu la ora actuala.

Jocurile au fost urmarite de numerosi spectatori parinti, colegi ai jucatorilor si iubitori ai sportului cu balonul oval.

Competitia a fost dominata de echipa galateana care s-a dovedit a fi mai sudata si bine pregatita, in cadrul Colegiului National Traian Vuia exista clase de rugby pe fiecare nivel al claselor liceeale-modalitatea cea mai eficienta de organizare si pregatire a juniorilor.

Rezultatele din cele trei partide au fost:

R.C.Stejarul Buzau-C.C.T.V-Galati 12-31(0-12)

R.C.Braila-R.C.Stejarul Buzau  19-0 (12-0)

C.T.T.V-Galati-R.C.Braila  33-0(14-0)

Antrenorul Apostol Gheorghita de la R.C.Braila a folosit in cele doua jocuri si cativa jucatori debutanti acordand acestora incredere in dorinta pregatirii competitiilor viitoare,

Clasamentul final a fost:

1.C.T.T.VGalati

2.R.C.Braila

3.R.C.Stejarul Buzau

Echipa braileana a fost alcatuita din: Ichim Alexandru, Jarlaianu Marian, Grigore Cristian, Decu Fanel, Palade Marius, Chioreanu Marius, Dima Toni, Craciun Florin, Bacanu Gabriel(debutant), Mustata Robert(debutant)

Urmeaza ca pe parcusul verii jucatorii braileni sa se pregateasca si sa participe la competitiile organizate de cluburile din zone apropiate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-