Published On: joi, Iun 19th, 2014

Crosul “Satul Olimpic” si-a desemnat castigatorii

cros satul olimpicLuni, 16 iunie, in comuna Victoria din Judetul Braila a avut loc competitia sportiva, Crosul "Satul Olimpic". La eveniment au participat 60 de elevi, iar acestia au fost premiati de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, cu diplome si tricouri.

Elevii au avut de alergat de la 400 la 1000 de metri. Fetele din ciclu primar au alergat 400 de metri, podiumul la aceasta categorie fiind ocupat de Corina Pantelion pe locul I, Cristina Dudu pe a doua treapta si Crina Tudor pe locul III.

Tot la ciclu primar, baietii au avut de alergat 600 de metri iar cursa a fost castigata de Stefan Dan acesta fiind urmat de Robert Stanciu si Ionut Caragata.

cros satul olimpic1La categoria gimnaziu, fetele au alergat 800 de metri iar pe primele trei locuri s-au clasat, Nicoleta Coman, locul I, Ioana Danciu locul II si Tatiana Smeianu. Baietii de gimnaziu au avut de alergat cel mai mult, 1000 de metri, iar cursa a fost catigata de George Popescu, urmat de Radu Ciupitu, pe locul II si Petrisor Podaru pe locul III.

Organizatorii competitiei au fost Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila, ASS Astra Victoria si Scoala Gimnaziala Scoala Victoria.

Sambata, 14 iunie, in Parcul Monument din municipiu, peste 200 de braileni, de varste diferite, au participat la crosul "Ziua Olimpica" – editia a V-a.

Comentarii

comentariu

About the Author

-