Published On: mie, Iun 25th, 2014

Marica s-a intors in tara alaturi de „violatoarea din Tulcea”

Miguel_si_MaricaLuminita Perijoc, acuzata ca a violat un taximetrist din Tulcea si condamnata pentru aceasta fapta la patru ani de inchisoare cu suspendare, si-a inceput o noua viata in Spania, alaturi de iubitul ei din Madrid, Miguel.

Noul iubit al Luminitei este si prietenul celebrului fotbalist roman Ciprian Marica, despre care atacantul lui Getafe are numai cuvinte de lauda: „Este un om cu suflet mare, cu un simt al umorului molipsitor”. La intoarcerea in tara, Ciprian s-a intalnit cu Miguel, care i-a prezentat-o pe noua lui iubita, nimeni alta decat Luminita Perijoc, femeia calatorind spre casa alaturi de fotbalist.

„Am venit impreuna in avion, a fost o companie discreta. Cu totul altfel decat era prezentata atunci la TV”, a spus Marica.

luminita_perijoc_violatoarea_din_tulceaFotbalistul Ciprian Marica se intoarce in tara, pentru o binemeritata vacanta, urmand ca dupa aceasta sa reia discutiile privind posibila reinnoire a contractului lui cu Getafe. „Am revenit astazi in tara, dupa discutiile cu Getafe pentru un nou contract. Deocamdata nu am noutati in aceasta privinta. Ma bucur de vacanta si abia astept sa merg la mare”, a spus Marica.

Comentarii

comentariu

About the Author

-