Published On: joi, Iun 19th, 2014

Cine vorbeste de tupeu…

Share This
Tags

In urma cu o saptamana, la o intrebare legata de soarta handbalului brailean adresata de colega mea, Ana-Maria Niculescu, presedintelui PSD Braila, presedintelui Consiliului Judetean Braila, presedintelui HC Dunarea Braila, Gheorghe Bunea Stancu, cel mai presedinte dintre toti brailenii a izbucnit: “Ce tupeu aveti sa ma intrebati asa ceva!”

“Se intampla ce scrieti voi in ziarul vostru. Numai binele handbalului nu il vreti voi. Ce tupeu aveti sa ma intrebati. Alea sunt articole pe care le scrieti voi? Nu va este putina rusine asa. Lasa ca o sa ma las de handbal in vara si sa il luati voi. Luati-l voi si faceti voi mai departe handbalul. Eu mi-am incheiat misiunea. In vara o sa ma retrag si am terminat povestea, poate aveti ce scrie atunci. Cum am iesit la fotbal pe usa din fata o sa ies si la handbal tot pe usa din fata. Nu se poate atata ura la niste lucruri care se intampla. Sa jignesti jucatoare, sa ii faci pe unii homosexuali, si ma refer aici la Gheorghe Stefan. Rusine, rusine. Nu se poate asa ceva. Nu stiu ce fel de oameni putem sa fim. Sa scrii de Gheorghe Stefan care chiar isi vede de treaba lui, daca scria de mine nu era niciun fel de problema, dar cu ala ce ai? Ce ai cu jucatoarele? Cine sunteti voi sa faceti aprecieri la prestatia jucatoarelor? Nu o fac eu care as fi indreptatit sa o fac si o faceti voi, in ce calitate? Ca sunteti ziaristi? Nu e in regula, dar ce mai e in regula pe lumea asta?”, a continuat presedintele.

Am asteptat o saptamana ca Bunea Stancu sa-si ceara scuze public si sa spuna ca “tupeul” nostru e direct legat de faptul ca el, presedintele, nu a dat un leu din buzunar, ci ca foloseste pentru finantarea HC Dunarea bani publici! Nu s-a intamplat!

Ii indeplinim astazi dorinta de a nu mai scrie despre “sclavii” lui de la club, ci despre el! Sa recapitulam:

1. “Eu mi-am incheiat misiunea. In vara o sa ma retrag si am terminat povestea, poate aveti ce scrie atunci. Cum am iesit la fotbal pe usa din fata o sa ies si la handbal tot pe usa din fata”, spune Stancu. La fotbal nu ai iesit pe usa din fata, dom’ presedinte, ci pe aia de la Inalta Curte de Casatie si Justitie unde te judeci ca sa scapi de raportul ANI in dosarul “Sportul”, dosar care se refera fix la manglele de la clubul de fotbal si de handbal cu care te tot lauzi!

2. “Cine sunteti voi sa faceti aprecieri la prestatia jucatoarelor? Nu o fac eu care as fi indreptatit sa o fac si o faceti voi, in ce calitate? Ca sunteti ziaristi?”, zice Bunea Stancu. Da, dom’ presedinte, din calitatea noastra de ziaristi. Dumneavoastra sunteti indreptatit, din ce calitate? Profesor de sport nu sunteti, antrenor nici atat!

Cine vorbeste de tupeu…

Comentarii

comentariu

About the Author