Published On: vin, Iun 13th, 2014

CE PARERE AVETI? CLM: Sensuri giratorii din balize de plastic, in oras

Share This
Tags

clmVineri, in sedinta extraordinara a Consiliului Local Municipal, urmau sa fie aprobate studiile de fezabilitate pentru amenajarea a doua sensuri giratorii in oras, in zone unde au avut loc numeroase accidente, respectiv intersectia Calea Galati cu B-dul Al. I. Cuza si Strada Comuna din Paris cu Soseaua Focsani. Proiectele au fost scoase de pe ordinea de zi, urmand ca in urmatoarea sedinta a Consiliului sa se rediscute.

Desi, Simona Draghincescu a fost initiatoarea acestor proiecte, consilierul local PDL a propus scoaterea acestora de pe ordinea de zi, motivand ca valoarea celor doua sensuri este exorbitanta, si anume, aproximativ 600.000 lei.

O propunere care a trezit amuzamentul alesilor locali a venit din partea consilierului local PNG, Ionel Alexandru, care a propus ca cele dou proiecte sa fie scoase definitiv de pe ordinea de zi, afirmand ca se pot construi sensuri giratorii cu balize de plastic.

Sens giratoriu"Propun sa le retragem definitiv de pe ordinea de zi si sa mutam sensul giratoriu de la Cuza cu Galati la intersectia Galati cu Malaeru, cum se trece de podul de la Brailita. Ce rost are sa blocam circulatia? Aruncam banii de pomana. Se pot face sensuri giratorii in oras din balize de plastic, costa doar cateva mii de lei. Facem exact cum e pe DN2 la Urziceni", a declarat Alexandru.

Primarul Aurel Simionescu a precizat ca proiectele trebuie reanalizate in cadrul comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local si reluata discutia in urmatoarea sedinta, afirmand ca, totusi, "nu trebuie sa ne comparam cu Urziceni sau alte locuri". Edilul a subliniat ca pana la urma ca realizarea sensurilor giratorii ramane la aprecierea consilierilor locali, care pot vota proiectele in ce formula isi doresc.

 

Comentarii

comentariu

About the Author