Published On: mar, Iun 10th, 2014

Castigatorii de la “Grigoriu” vor la Eurovision

trupa grigoriuTrofeul celei de-a X-a editii a Festivalului International de Muzica Usoara "George Grigoriu", de la Braila, a plecat in acest an in Republica Moldova. Trupa Art Band a fost declarata castigtoare de juriul condus de compozitorul Marius Teicu.

Acesta este primul trofeu castigat in aceasta formula. Trupa Art Band s-a format in urma cu trei ani iar Eugeniu, Sergiu si Marina spera ca pe viitor sa castige si alte premii.

Toti trei sunt absolventi ai Colegiului de muzica Ștefan Neaga din Balti, iar acum sunt studenti la Academia de muzica din Moldova. Eugeniu Andrianov este unul dintre fostii premianti ai Festivalului International de Muzica Usoara "George Grigoriu" de la Braila, el castigand anul trecut mentiune.

Dupa premiul de anul trecut, Eugeniu, impreuna cu colegii lui, au venit la editia din acest an cu un singur gand si anume sa plece acasa cu marele trofeu.

"Nu vindem masina, o pastram! Suntem bucurosi si ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru asa mare bucurie. E primul nostru premiu impreuna si speram sa nu fie ultimul”, a declarat Sergiu, scrie site-ul topromanesc.ro.

Acestia au precizat si faptul ca masina, o limuzina BMW de toata frumusetea, nu va fi vanduta, ci vor colinda tara lor, dar si Romania, la turneele pe care le vor avea de acum incolo.

De asemenea, castigatorii Festivalului International de Muzica Usoara "George Grigoriu" au declarat faptul ca isi doresc ca anul viitor sa participe la Eurovision, din partea Moldovei.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-