Published On: lun, Iun 2nd, 2014

Campionatul National de indemanare auto – etapa a III-a, in iunie, la Braila

Share This
Tags

Campionatului-de-indemanare-auto-600In perioada 14-15 iunie 2014, in parcarea Braila Mall, se va desfasura etapa a treia a Campionatului National de Indemanare Auto(CNIA) din 2014, competitie organizata de GT Auto Club Sportiv si Automobil Clubul Roman.

Piloti din toata tara, amatori si profesionisti, revin in Braila, oras cu bogata traditie in automobilismul sportiv, pentru a-si demonstra abilitaţile in conducere, intr-un adevarat spectacol, cu derapaje controlate, slalomuri, intoarceri cu frana de mana la 180 grade sau 360 grade, atat cu fata cat si cu spatele, totul contra cronometru.

Concursul se adreseaza tuturor pasionatilor de automobilism sportiv, de la cei mai tineri piloti, participanti la grupa Juniori, pana la cei avansati, care pot depasi 60 de ani. Astfel, atat pilotii juniori Hanea Mihnea, Hanea Natali si Partila Andrei din Cluj Napoca, Pana Robert si Stanoiu Alina din Bucuresti si Maftei Beatrice din Buzau, cat si cei avansati, de peste 60 de ani, precum Nemtanu Valentin din Braila si Alexandrescu Mihai din Bucuresti, in aplauzele publicului, ne vor arata ca performanta in concurs se poate obtine indiferent de varsta.

Program:

Sambata, 14 iunie 2014: antrenamentele pilotilor, incepand cu ora 14.00;

Duminica, 15 iunie 2014:

10.30 – antrenamente cronometrate

11.45 – mansa I de concurs

13.00 – mansa a II-a de concurs

14.15 – mansa a III –a de concurs

17.30 – festivitatea de premiere

Situatia primilor clasati dupa primele doua etape:

clasament auto

Totodata si participarea feminina este din ce in ce mai spectaculoasa (la fiecare etapa se realizeaza o grupa speciala in care doamnele si domnisoarele reusesc sa ocupe locuri importante in clasament si pe podium), iar concursul atrage in fiecare an tot mai multi concurenti. Orice persoana care doreste sa participe la concurs trebuie sa trimita inainte sau sa prezinte la secretariatul competiţiei cererea de inscriere tip, completata. Sambata, 24 mai, va avea loc sesiunea de antrenament, iar juniorii si debutantii (cei care participa pentru prima oara la o astfel de competitie) vor fi obligati sa participe la un test preliminar in vederea stabilirii nivelului minim de aptitudini corespunzator admiterii in competitie.  Pozitia in clasament va fi data de timpul cel mai bun rezultat prin cumularea timpilor celor mai bune doua manse din totalul de trei, la care se adauga eventualele penalizari.

Traseul concursului:

Traseu concurs

Premii atragatoare se vor atribui pentru primii trei clasati pe grupe, clase, open, echipe si cel mai bun timp al zilei: vinuri spumante Angelli, cupe si diplome.

Campionatul National de Indemanare Auto reprezinta alternativa legala si sigura pentru tinerii atrasi de intrecerile cu masini, in care primeaza indemanarea piloţilor si in plan secundar, caracteristicile tehnice ale automobilului de concurs. Scopul evenimentului este atragerea pasionatilor de automobilism sportiv, a posesorilor de automobile de serie sau de competitie, formarea si dezvoltatea abilitatilor specifice acestui gen de competitie. Concursul se desfasoara intr-o singura zona, putand fi urmarit cu uşurinţa de la START la SOSIRE de catre toti cei interesati.

Pentru inscrieri in concurs si alte informatii legate de CNIA, fiecare iubitor de automobilism are la dispozitie pagina web www.gtautoclub.ro.

Comentarii

comentariu

About the Author

-