Published On: joi, Iun 12th, 2014

Brailean prins cu tigari de contrabanda. Marfa a fost confiscata de jandarmi

tigariO patrula de jandarmi a depistat marti dimineata, in cartierul Obor din municipiu, un barbat care detinea ilegal tigari de contrabanda. Florica B, in varsta de 34 de ani a fost prins de jandarmi cu 40 de pachete de tigari, ce nu prezentau marcaje fiscale.

Barbatul si-a recunoscut vina si a declarat organelor legii faptul ca urma sa comercializeze tigarile in zona respectiva.

Jandarmii au ridicat tigarile in vederea continuarii verificarilor, iar persoanei in cauza i-au intocmit actele de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

In luna martie, politistii de frontiera din cadrul Serviciilor Teritoriale ale Politiei de Frontiera Galati, Vaslui si Iasi, sub coordonarea procurorilor DIICOT au declansat o actiune de destructurare a unui grup infractional organizat, specializat in contrabanda.

35 de perchezitii domiciliare au avut loc atunci, in mai multe locatii de pe raza judetelor Galati, Braila, Vaslui si municipiul Bucuresti, fiind puse in aplicare mandate de audieri pentru 38 de persoane, potrivit aceluiasi comunicat.

Documentarea activitatii infractionale a fost realizata cu suportul de specialitate al Departamentului de Informatii si Protectie Interna, Serviciile de Informatii si Protectie Interna Galati si Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-