Published On: lun, Iun 2nd, 2014

BRAILEAN INCONSTIENT! Un sofer beat si fara permis, de 25 de ani, a bagat in spital trei persoane, una fiind transportata la un spital din Bucuresti

Share This
Tags

ACCIDENTIn dimineata zilei de 1 iunie, la orele 6:05, V. Stefanel, in varsta de 25 de ani, din localitatea Tichilesti, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule si aflandu-se sub influenta alcoolului, in timp ce conducea autoturismul, pe DJ 212, in afara localitatii Chiscani, intr-o curba la dreapta, a patruns pe contrasens, intrand in coliziune frontala cu o masina condusa de L.Petrus, de 43 de ani, din Braila.

In urma impactului puternic, masina condusa de tanarul inconstient a fost proiectata in afara partii carosabile.

Cei doi soferi, precum si alti doi pasageri din masina care circula regulamentar, au fost raniti. Pasagerii, G. Petrica, de 40 de ani, si L. Neluta, de 44 de ani, sunt tot din Braila.

Cele patru persoane au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale, soferii ramanand internati, iar femeia fiind transferata la Spitalul "Bagdasar Arseni" din capitala.

Tanarului din Tichilesti i-au fost recoltate probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie, si in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si sub influenta alcoolului.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-