Published On: joi, Iun 12th, 2014

Braila poate avea doua sensuri giratorii noi. Consilierii urmeaza sa voteze proiectele

sens-giratoriu-infiintat-si-desfiintatVineri, in cadrul sedintei extraordinare a Consiliului Local, vor fi supuse la vot doua proieste de hotarare initiate de primarul Aurel Simionescu care au ca obiect amenajarea a doua sensuri giratorii la noi in oras.

Primul proiect prevede amenajarea sensului giratoriu la intersectia strazilor Calea Galati cu B-dul Alexandru Ioan Cuza, iar cel de-al doilea prevede amenajarea tot a unui sens giratoriu la intersectia strazilor Comuna din Paris cu soseaua Focsani.

Pentru primul sens giratoriu de la Calea Galati, costurile totale se ridică la valoarea de 299.050 lei, durata de realizare fiind de 12 luni. La cel de-al doilea sens, studiul de fezabilitate este in valoare de 298.590 lei, acesta urmand să fie realizat tot in termen de 12 luni.

ACCIDENT2De-a lungul anilor, in ambele zone au avut loc accidente rutiere grave, intersectiile nefiind semaforizate.

La intersectia strazilor Calea Galati cu b-dul Al. Ioan Cuza, in luna septembrie anul trecut a avut loc un accident in lant. Doua autoturisme si o ambulanta cu semnalele acustice si luminoase in functiune, au fost implicate intr-un accident rutier. Autospeciala Serviciului Judetean de Ambulanta Braila s-a rasturnat, fiind acrosata de un autoturism care nu a respectat semnificatia indicatorului “Oprire”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-