Published On: joi, iun. 5th, 2014

Braila NU este pregatita pentru infiintarea unui centru regional de fotbal pentru copii si juniori

cf braila burleanuIn luna mai, presedintele Federatiei Romane de fotbal, Razvan Burleanu a venit la Braila pentru a discuta cu autoritatile locale si conducerea CF Braila despre infiintarea unui centru regional de fotbal pentru copii si juniori. Intalnirea a fost una de informare, insa presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Braila, Laurentiu Vargatu este sceptic in privinta infiintarii unui astfel de centru.

"Sansele dupa parerea mea sunt foarte mici. Se fac investitii acolo unde sunt anumite conditii pentru ca trebuie nu stiu cate terenuri gazonate, sa ai terenuri artificiale, sa ai club sportiv, in mare le avem si noi dar problema e cine baga bani sa le modernizeze. Eu am incercat sa port o discutie cu domnul presedinte Burleanu in care i-am spus ca noi practic nu suntem pregatiti pentru acest lucru", a declarat presedintele AJF Braila.

In ceea ce priveste infrastructura din Braila, Vargatu a precizat faptul ca urmeaza sa aiba cateva intalniri cu autoritatile locale in care sa discute despre amenajarea taberei din Lacul Sarat si a terenurilor de acolo. "Eu zic ca ne-am putea gandi la un proiect pentru amenajarea de terenuri in Lacul Sarat si sunt sigur ca am gasi intelegere atat la domnul primar cat si la domnul presedinte Stancu. Pe saptamana viitoare voi incepe primele discutii concrete. Nu putem sa mergem pe proiectul acela dar haideti sa facem alte lucruri benefice. O sa incepem sa ne implicam si noi la accesarea de fonduri europene si sa vedem, primaria este deschisa si am vorbit cu domnul primar si este de acord sa facem ceva", a conchis Laurentiu Vargatu.

In perioada urmatoare atat cei din FRF, cat si administratia locala urmeaza sa isi evalueze posibilitatea de a contribui cu resurse materiale si financiare catre acest proiect.

Comentarii

comentariu

About the Author

-