Published On: mar, Iun 24th, 2014

VIDEO Bordel, langa sediul Politiei. SURSE: Printre clienti, afaceristi si alesi locali

Share This
Tags

Salon red velvetProcurorii DIICOT Galati, impreuna cu lucratorii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati, au inchis salonul de masaj erotic "Red Velvet", situat in centrul Brailei, la doar o suta de metri de sediul Inspectoratului de Politie Judetean, mai precis pe strada Mihail Sebastian nr.25. 

Salonul de masaj erotic era o perdea pentru un grup infractional specializat in traficul de persoane, traficul de minori si spalare de bani, care actioneaza inca din anul 2011.

Societatea comerciala care detine salonul este detinuta, atat scriptic cat si faptic, de Dobrev Iura, fost luptator, si Dobrila Mihaela, care sunt suspectati ca au traficat zeci de tinere, marea majoritate minore. Dobrev a fost implicat la sfarsitul anului 2011 intr-un scandal cu un interlop brailean chiar in clubul "Red Velvet".

Tinerele brailence erau exploatate sexual in incinta salonului de masaj erotic, contra sumei de 200 RON, din care 150 RON erau achitati la receptia salonului, iar 50 RON erau dati direct prostituatelor, in camera unde aveau loc relatiile intime.

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat pentru Infobraila ca printre clientii bordelului din centrul orasului se numara afaceristi braileni importanti, dar si nume grele din politica si administratia locala, printre care alesi locali si functionari publici din Primaria Braila si Consiliul Judetean Braila. Totodata, sursele citate ne-au precizat ca si sportivi cunoscuti la nivel local, dar si avocati, notari si directori de institutii de invatamant, s-au numarat printre clientii prostituatelor de la "Red Velvet".

Pentru clientii de vaza, patronii salonului faceau chiar si exceptii, punandu-le la dispozitie tinerele, care erau duse in hoteluri din Braila si Galati, unde intretineau relatii sexuale contracost.

Dobrev Iura si Dobrila Mihaiela, patronii societatii comerciale care detine salonul, au fost retinuti pentru 24 de ore, alaturi de o alta persoana de sex feminin, in varsta de 60 de ani, pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de persoane in forma continuata si trafic de minori in forma continuata.

De asemenea, o tanara din comuna braileana Tufesti, Gaiu Diana, in varsta de 19 ani, a fost retinuta pentru savarsirea infractiunilor de trafic de persoane si trafic de minori, iar Dram Constantin, de 63 de ani, pentru doua infractiuni de trafic de minori. 

Procurorii galateni vor cere Tribunalului Galati arestarea preventiva pentru 30 de zile a celor cinci inculpati.

Citeste si…

EXCLUSIV Prostituata infestata cu HIV a avut clienti in randul politicienilor si afaceristilor braileni

Comentarii

comentariu

About the Author