Published On: joi, Iun 19th, 2014

Basescu, primele declaratii dupa inregistrarile Antena 3: Regret ca fratele meu s-a implicat. Nu imi apar fratele!

Share This
Tags

Antena 3 a facut publice, miercuri seara, inregistrari audio-video din care rezulta ca Mircea Basescu, fratele sefului statului, ar fi primit 250.000 de euro pentru a-l scapa de inchisoare pe interlopul Bercea Mondial, iar Traian Basescu ar fi stiut despre acest demers.

Principalele declaratii ale presedintelui Traian Basescu:

"As vrea sa va precizez ca niciodata nu am avut cu fratele meu, Mircea Basescu, vreo discutie cu privire la sprijinirea domnului Sandu ANghel in procesele pe care le avea. Exista suspiciunea interventiei mele in derularea justitiei, in acest caz. Fac un apel public la orice politist, orice procuror si orice judecator care a fost condamnat in cazul codamnarii lui Anghel Sandu daca a exista vreo interventie a mea pe aceasta scara a anchetei si a deciziei justitiei sa o faca publica. Proba ca nu a existat o astfel de interventie este chiar condamnarea. Din cate stiu domnul Anghel a fost condamnat la ani grei de inchisoare si asta arata ca nu a existat o interventie si daca ea a putut exista fac un apel la politisti, judecatori si procurori care s-au coupa de acest caz, in cazul in care vreunul aprimit o interventie din partea mea sa o fac apublic. Va garantez ca nu a exista o astfel de interventie.

Mi se pare ca s-a implicat intr-o zona cu oameni in care nu ar fi trebuit sa se implice. In fata justitiei toti suntem egali, indiferent de cum ne cheama. Sper ca varianta care mi-a spus-o fratele meu sa fie cea reala. Eu voi crede in varianta justitiei. Regret faptul ca fratele meu s-a implicat intr-un astfel de anturaj cu consecintele pe care le vedem. Sunt increzator ca justitia va scoate la iveala adevarul.

Nu voi face niciun fel de interventie la vreo institutie a statului pentru a-l proteja pe fratele meu, este major. Daca a savarsit ceva ilegal trebuie sa raspunda. Il acuz de anturajul in care a intrat. Intre a-mi apara fratele si consolidarea justitiei, aleg consolidarea justitiei."

Comentarii

comentariu

About the Author

-