Published On: mar, Iun 3rd, 2014

ATAC SUBURBAN Cernat, sustinatoarea S. Draghincescu: Baba aia era si proasta si curva!

Share This
Tags

Simona DraghincescuAurelia Cernat, sustinatoare infocata a Simonei Draghincescu, a lansat, pe un site de socializare, un atac extrem de dur la adresa batranei care a refuzat, in campania electorala, sa primeasca un pliant de la Draghincescu. "Baba aia era si proasta si curva!", a precizat Cernat. Batrana din comuna Unirea a refuzat sa primeasca un material electoral, spunandu-i Simonei Draghincescu ca nu voteaza cu "nimerica".

"Baba aia era si proasta si curva. Ambele erau dovedite daca i se dadea o galeata de plastic. Si curva era nu pentru sex ci pentru ca voteaza dupa cum e cumparata. Adica un fel de curva politica fara portofoliu. Intr-o campanie intalnesti atatea persoane cretine ca zau, ma mir tare, ca Simona are atata rabdare, mai ales cand te duci din om in om si nu defilezi flancat de bodyguarzi, fluturand din mana", sustine sustinatoarea Simonei Draghincescu.

Batrana Unirea"Tampitii dracu'! Curvele dracu'!". Acestea au fost apelativele folosite de consilierul local PDL Simona Draghincescu, candidat la alegerile europarlamentare, in campania electorala, dupa ce o batrana din comuna Unirea i-a spus de doua ori: "Nu votez cu nimerica!".

Aflata pe o ulita din localitate, inconjurata de o armata de sustinatori portocalii, Draghincescu a intrat in dialog cu o femeie la a treia varsta, care nici in ruptul capului nu a vrut sa o asculte, ba chiar a refuzat sa primeasca un pliant electoral. Dialogul dintre Simona Draghincescu si batrana a fost difuzat, duminica, in cadrul emisiunii "Romania, te iubesc!", la PRO TV.

Comentarii

comentariu

About the Author

-