Published On: vin, Iun 13th, 2014

ANUNTUL lui Stancu: Ne pregatim pe 18 iunie sa predam functia. Plec cu fruntea sus! Am treaba suficienta

Share This
Tags

StancuPresedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat, vineri, vorbind la pluralul regesc, ca se pregateste ca pe data de 18 iunie sa predea functia. "Noi ne pregatim pe 18 (n.r. iunie) sa predam functia. Nu e nicio problema. Credeti ca ar deranja asa de mult?", a precizat seful CJ.

Stancu a mai spus ca are "treaba suficienta" dupa ce nu va mai fi presedinte al Consiliului Judetean, adaugand, ironic, ca "poporul" o sa ii ceara sa mai candideze pentru un nou mandat. 

Facand referire la termenul din data de 17 iunie a.c., cand Inalta Curte de Casatie si Justitie trebuie sa se pronunte in procesul lui Stancu cu Agentia Nationala de Integritate, social-democratul a mentionat ca exista posibilitatea sa se retraga din functie, chiar daca castiga procesul: "Asta este o chestie de orgoliu!".

Bunea Stancu s-a aratat amuzat de lupta din interiorul PSD Braila pentru stabilirea succesorului acestuia la functia de presedinte al Consiliului Judetean.

"Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. (…) Criza asta dintre colegii nostrii incepe sa ma amuze. Erau unii care ocupau scaunul ala si faceau un singur lucru, dadeau salarii, cumparau hartie igienica, becuri si reparau masini", a mai adaugat Bunea Stancu, referindu-se la colegul sau de partid Aurel Simionescu, fost presedinte al Consiliului Judetean, actualmente primar al muncipiului Braila.

Presedintele CJ Braila spune ca pleaca de la Consiliul Judetean "cu fruntea sus", "cu o gramada de realizari pe care poti sa pui mana, nu din alea imaginare".

Comentarii

comentariu

About the Author