Published On: mie, Iun 4th, 2014

Angajatii Omniasig audiati in cazul anchetei privind falsificarea unor polite de asigurare

Omniasig BrailaAproape 300 de angajati ai Omniasig sunt audiati, miercuri si joi, in ancheta privind falsificarea unor polite de asigurare facultative.

In aceste zile vor fi audiati angajati ai societatii de asigurare Omniasig din toata tara, respectiv inspectori, agenti de asigurari si brokeri despre care politistii au date ca au completat politele de asigurare care fac obiectul anchetei.

Acestia vor fi audiati la sediul Politiei Romane, de catre procurori si ofiteri ai Directiei de Investigare a Fraudelor.

Reamintim ca in data de 14 mai, ofiteri de politie judiciara si procurori de la Parchetul General au efectuat, miercuri, perchezitii la sucursalele Omniasig din Bucuresti si din tara, in total in 49 de locatii. Printre sucursalele vizate se afla si cea din municipiul Braila, au declarat surse judiciare pentru Infobraila.

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea de catre mai multe persoane a unor infractiuni de abuz in serviciu si fals intelectual, pentru care a fost inceputa urmarirea penala.

Perchezitiile au loc cu suportul tehnic si informativ al Serviciului Roman de Informatii, fiind angrenati, de asemenea, si aproximativ 100 de politisti din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane- Directia de Investigare a Fraudelor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-