Published On: mie, Iun 11th, 2014

Anamaria Ionita s-a impus la heptatlon. Braileanca poate participa la Cupa Europei

anamaria ionita atletism36 de atleti din toata tara au participat in weekendn la Campionatul National de probe combinate care a avut loc in capitala. Braila a fost reprezentata la aceasta competitie de Anamaria Ionita, sportiva legitimata la Clubul Sportiv Municipal.

Braileanca s-a impus la proba de heptatlon. Aceasta a castigat probele de 100 metri garduri si 200 metri plat. De asemenea, Anamaria Ionita a terminat pe locul IV la proba de sarituri in inaltime iar la proba de arucarea greutatii a realizat o perfotmata, scotand 9,62 metri. In total, sportiva de la CSM Braila a obtinut 3160 de puncte intr-o singura zi, dupa 4 probe. Duminica, Anamaria Ionita a mai castigat un loc II la sarituri in lungime si la 800 metri plat, acumuland in tota 5056 de puncte, clasandu-se astfel pe primul loc la heptatlon.

Competitia a fost un criteriu de calificare la Cupa Europei, iar atleta pregatita de profesoara Irina Roata asteapta acum ca federatia de specialitate sa o convoace pentru concursul continental.

Comentarii

comentariu

About the Author

-