Published On: lun, Iun 2nd, 2014

Alexandru Toma pe primul loc in etapa a IV-a a CN de dirt-track. Comanescu a dominat competitia juvenila

dirt trackIn weekend pe Stadionul Municipal a avut loc cea de-a IV-a etapa a Campionatului National de dirt-trak la seniori dar si etapa a III-a la juniori. Evenimentul a fost organizat de Clubul Sportiv Municipal Braila iar la competitie au fost prezenti sporitivi de la CSTA Bucuresti, Vointa Sibiu dar si de peste hotare.

Alexandru Toma a dominat competitia seniorilor, braileanul acumuland 12 puncte asigurandu-si astfel biletul catre finala. Merge direct tot in finala si Adrian Gheorghe de la CSAT Bucuresti care a terminat pe locul II.

Gabriel Comanescu, triplul campion national de juniori si actualul lider al acestei categorii de varsta a avut o evolutie exceptionala si a acumulat 7 puncte, ajungand in semifinala si apoi in finala. Comanescu la invins chiar si pe campionul la seniori Fanica Popa, castigand doua manse.

Ultimul act al etapei a 4-a a fost si cel mai spectaculos si a fost castigat de Alexandru Toma. Podiumul acestei etapei a fost completat de Adrian Gheorghe si Gabriel Comanescu.

La juniori Comanescu a dominat competitia si si-a consilidat pozitia de lider. Cel mai tanar sportiv de la sectia de dirt-track de la Braila, Andrei Popa a terminat cursa pe podium.

Festivitatea de premiere a fost oficiata de prim-vicepresedintele FRM, Nicu Nita, directorul CSM Braila, Marian Neta si Corina Andronache, reprezentant DJST Braila

Comentarii

comentariu

About the Author

-