Published On: vin, Iun 13th, 2014

A inceput razboiul intre Stancu si Simionescu! GBS: Centrul e patria balariilor. REPLICA LUI Simionescu

Share This
Tags

stancuPresedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, a lansat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, un atac la colegul sau de partid, primarul Aurel Simionescu, afirmand ca "nu se poate ca centrul orasului sa fie patria balariilor".

La doar cateva zeci de minute dupa ce Stancu a facut aceasta declaratie, primarul Aurel Simionescu, in sedinta Consiliului Local, a raspuns zambind unei intrebari a unui consilier local PP-DD despre "o posibila problema intre CJ si societatea Fin.Co.Ge.Ro, la aeroportul din Vadeni".

simionescu

"Eu stiu ca nu, dar nu stiu daca stiu eu tot", a raspuns edilul la intrebarea PP-DD-istului.

Gheorghe Bunea Stancu a mentionat ca a fost la terenul de atletism din Parcul Monument, unde a vazut ca "au crescut si pomi": "Noi suntem anormali. Suntem anormali! Nu se poate ca in centrul unui oras sa fie patria balariilor. Au crescut si pomi acolo."

Intrebat de jurnalisti daca Stadionul de atletism este in subordinea primarului Aurel Simionescu, Stancu a spus ca este "confuz": "Sunt asa de confuz ca nu mai tin minte daca e al Primariei!"

Terenul unde se afla Stadionul de atletism este in administrarea Primariei Braila, iar constructiile apartin Ministerului Educatiei.

Comentarii

comentariu

About the Author