Published On: mie, Mai 28th, 2014

VIDEO Georgescu vrea parcare “fara balamuc”. Stancu: “Cand nu o sa mai fiu eu pe scaunul asta, faci cum crezi”

stancu

In cadrul sedintei ordinare a Consiliului Judetean Braila, Octavian Georgescu, consilier al Partidului Conservator a ridicat problema parcarii din fata Palatului Administrativ, care dupa ce a primit banii de reabilitare, in urma votului consilierilor, a devenit o parcare privata, care serveste doar sefilor celor trei institutii, care isi desfasoara activitatea in Palatul Administrativ.

“Revin asupra unei probleme care ii vizeaza pe toti consilierii de aici, batrani, frumosi, destepti, prosti, nu conteaza sunt ai nostrii. Dar asta nu inseamna ca acesti oameni trebuie sa fie marginalizati. La bariera aceea care este la intrarea in parcare scrie acolo: Prefectura Braila, Consiliul Judetean si Primaria. Atunci cand s-a dat in folosinta acest spatiu numit parcare, eu v-am rugat sa aveti in vedere faptul ca o data, maxim de doua ori pe luna, sa admiteti accesul acestui Consiliu Judetean in aceasta parcare care intamplator prin hotararea dumneavoastra si a altor sefi administrativ locali, a devenit o parcare particulara. Inca o data revin si va rog. Consider ca este un abuz din partea conducerii Prefecturii, Consiliului Judetean si al Primariei ca noi sa stam sa ne rugam de angajatii acestor institutii, niste indivizi certati cu bunele maniere, niste manivele ca sa avem si noi loc de parcare cand venim la aceste sedinte”, a cerut public consilierul Octavian Georgescu.

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu a sugerat ca o parcare indicata pentru numarul mare de consilieri ar putea fi amenajata in spatele Palatului Administrativ.

“Stimati colegi, democratia asta ne-a adus foarte multe drepturi si nu o intelegem asa cum ar trebui sa o intelegem. In jurul Palatului Administrativ sunt multe parcari. Parcarea despre care vorbiti dumneavoastra este o parcare oficiala, in care vin delegatii. Da, eu o sa ma iau dupa ce spuneti dumneavoastra. Eu va spun ce cred eu cat sunt pe scaunul asta. Cand nu o sa mai fiu eu pe scaunul asta, faci cum crezi dumneata. Daca intra 33 de masini si o data pe luna, e acelasi lucru si in aceeasi zi se intampla sa vina o delegatie de unde vreti dumneavoastra. Parcarea este desemnata in special pentru delegatiile oficiale”, a raspuns Gheorghe Bunea Stancu.

Presedintele a tinut sa le reaminteasca consilierilor de felul in care arata parcarea Palatului Administrativ inainte de a fi reabilitata si le-a atras atentia asupra faptului ca nu doreste sa revina la mizeria si dezordinea care erau in trecut.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author