Published On: joi, Mai 29th, 2014

Victoria de la Buzau ii scapa pe braileni din zona retrogradarii

CF Braila netCF Braila a jucat in etapa a 8-a din play-out, in deplasare la Buzau acolo unde a intalnit echipa fostului antrenor Ion Viorel, Gloria Buzau.

Hotarati sa scape din zona retrogradarii, brailenii au inceput cu bine meciul si au marcat chiar in primul minut al partidei. In urma unui contraatac, Frunza ii paseaza lui Campeanu care inscrie din 7 m, inca de la prima faza de joc, 0-1.

Cu un joc frumos, buzoienii au tras sa revina pe tabela insa fara sansa, Pantelie tintand bara, dupa un sut de la 16 metri. Tatonarile intre jucatorii celor doua echipe au existat pe intreaga durata a primei reprize, insa nicio echipa nu a amenintat poarta adversa, astfel ca brailenii au intrat la pauza cu un avantaj minim.

In partea a doua a jocului, brailenii au intrat mai hotarati pe teren in timp ce gazdele alergau sa se apere. In minutul 77 Cl. Ionescu a sutat de la 15 metri insa mingea s-a dus mult pe langa poarta. Acelasi Ionescu a continuat atacul brailean, iar in minutul 83 a sutat puternic, insa mingea trece pe langa bara laterala.

Tabela a fost inchisa de braileni in minutul 90+3 cand in urma unui contraatac rapid, Iordache ii paseaza lui Dima care il dribleaza pe portar si inscrie pentru 0-2, acesta fiind si scorul final al meciului.

Cu aceasta victorie, CF Braila egaleaza la puncte Gloria Buzau, ocupand locul 3 in clasamentul de play-out si scapand momentan din zona retrogradarii. In etapa urmatoare, CF Braila joaca sambata, 31 mai, de la orele 11.00, pe Stadionul Municipal, in compania echipei Rapid CFR Suceava.

Gloria: Gherasim – Al. Airinei, Vlaicu, Daniţa (cpt.), Agache – M. Mihaescu, G. Marcu – N. Creţu, Puscasu, Burlacu – Pantelie

Rezerve: Stoicescu – G. Ion, B. Dumitru, Barsanel, S. Moise, Bobe, A. Voicu

Antrenor: Viorel Ion

Braila: Cr. Mitrea – D. Spiridon, L. Ivan, Necoara, Ghiocel – B. Spataru, Ochia, R. Neagoe, S. Frunza (cpt.) – G. Iordache, Ad. Campeanu

Rezerve: Leu – Ndigwe, M. Dima, D. Ignat, Olenic, Cl. Ionescu, Stangaciu

Antrenor: Alin Panzaru

Comentarii

comentariu

About the Author

-