Published On: lun, Mai 5th, 2014

Vezi aici cine sunt brailenii care vor avea terase estivale!

terasaIn urma licitatiilor organizate de municipalitate cu privire la terasele si spatiile de alimentatie publica, improvizate pe perioada verii, 6 societati comerciale si-au adjudecat in prima instanta, cele mai populate locatii.

Din cele doua locatii disponibile in Gradina Mare, SC "Exest Com" SRL a reusit sa obtina una dintre acestea in urma licitatiei. In Registrul Comertului firma figureaza cu un asociat unic in persoana Florentinei Gherghisan.

SC "Kudobo Com" SRL a obtinut in urma licitatiei, din 23 aprilie, una din cele cinci locatii disponibile in Parcul Monument, firma fiind condusa de Marius Bodorin, unic asociat si administrator.

Cea de-a doua terasa din Parcul Monument a fost adjudecata de SC "Stantynstal" SRL, administrata de Constantin Ciprian Paun.

SC “Spiral Com” SRL administrata de Spiru Gheorghe Murgu, SC "Magic Sun Trade" SRL, administrata de Alice Gabriela Iftime si SC "Cedadagi Com" SRL, administrata de Daniela Gianina Cercel au castigat fiecare cate o locatie pe Faleza Dunarii.

Marti, 6 mai municipalitatea va organiza cea de-a doua licitatie, unde vor fi puse la bataie alte 11 locatii pentru terase estivale.

Contractele sunt valabile pana la data de 15 septembrie, administratorii avand la dispozitie o perioada de 30 de zile in care sa-si inchida afacerea.

Comentarii

comentariu

About the Author