Published On: vin, Mai 30th, 2014

Un senator acuza patronul ziarului Obiectiv

Share This
Tags

Monica ParaschivUn conflict intre un parlamentar si ziarul "Obiectiv-Vocea Brailei", care abunda in insinuari privind un posibil santaj, a trecut aproape neobservat de opinia publica.

La sfarsitul anului trecut, senatorul PC, Mihai Danut, ataca in termeni duri publicatia "Obiectiv", dar si pe directorul general al publicatiei, Monica Paraschiv.

Pe data de 25 noiembrie 2013, Ziarul Obiectiv a publicat un articol cu titlul: "Senatorul Mihai Danut dator la intretinere", in care se mentiona ca o societate comerciala, administrata de familia parlamentarului, datoreaza 2.400 lei la intretinere catre Asociatia de Proprietari nr. 95.

Reactia senatorului conservator nu a intarziat sa apara: "Sub pretextul ca ASOCIATIA DE PROPRIETARI la parterul careia functioneaza o firma a FIULUI MEU inregistreaza datorii istorice la intretinere, Monica Paraschiv nu rateaza ocazia sa ma infiereze in spatiul public".

Parlamentarul a sugerat, de asemenea, ca acest articol a fost comandat de Monica Paraschiv din cauza faptului ca demnitarul refuza sa imparta cu aceasta o suma de bani.

"A sacrificat spatiul generos de pe prima pagina, pe care castiga in mod normal bani seriosi de la sponsorii sai obisnuiti, avand o mare neliniste: sumele mari de bani pe care le-as invarti si pe care, cu nerusinare, ma incapatanez sa nu le impart cu ea", declara Danut la acea vreme.

Mihai Danut o descrie pe Monica Paraschiv, directorul general al Ziarului "Obiectiv" ca fiind un "stalp de moralitate al comunitatii brailene", transmitandu-i, in mod public, ca nu si-a pus niciodata problema sa finanteze "o fituica atat de obiectiva cum e sluga fata de stapan".

 

Comentarii

comentariu

About the Author