Published On: mar, Mai 6th, 2014

UCIS CU BESTIALITATE Braileanul omorat in bataie la o ferma vranceana nu mai avea NICIUN ORGAN INTREG

Share This
Tags

Braileanul ucis in noaptea de joi spre vineri, la o ferma din comuna Movilita, judetul Vrancea, de catre doi colegi, ambii vasluieni, nu mai avea niciun organ intreg, spun surse din cadrul Medicinei Legale Vrancea. Legistii au mai constatat ca victima avea numeroase fracturi la nivelul membrelor inferioare si superioare.

Vasile Vaicu, in varsta de 46 de ani, a fost gasit fara suflare in baraca in care locuia, in dimineata zilei de 2 mai, in jurul orei 11.00, chiar de proprietarul fermei unde muncea ca zilier. Barbatul a fost omorat in bataie de doi colegi, dupa ce au consumat impreuna mai multi litri de vin.

Braileanul a fost lovit cu o bata de lemn, cu pumnii si picioarele, fiind, cel mai probabil, lovit chiar si atunci cand cazuse la pamant, inconstient.

Cei doi agresori spun ca discutiile in contradictoriu si imbrancelile care cu culminat cu odiosul omor au aparut pe fondul unor neintelegeri legate de serviciu, braileanul reprosandu-le ca au terminat prea repede munca.

Vasluienii si-au lasat colegul mort in baraca si s-au dus la proprietarul fermei pentru a-si lua banii, iar apoi s-au facut nevazuti. Politistii vranceni i-au gasit la domiciliul lor si i-au adus, vineri seara, la sediul Politiei. Sambata au fost retinuti si ulterior arestati pe o durata de 30 de zile.

Comentarii

comentariu

About the Author

-