Published On: Soare, Mai 4th, 2014

Traian Ungureanu (PDL) la Braila: Aici, PSD-ul il impoziteaza pe Dumnezeu. Unicat european

Share This
Tags

Traian UngureanuDuminica, la Braila, europarlamentarii democrat-liberali Theodor Stolojan si Traian Ungureanu, presedintele PDL Vasile Blaga, dar si deputatul Alexandru Nazare si candidatul PDL Braila la alegerile europarlamentare din 25 mai, Simona Draghincescu, au participat la o conferinta de presa, organizata la sediul partidului.

Europarlamentarul Traian Ungureanu a adus in discutie propunerea municipalitatii de a majora taxa de salubrizare, initiativa care la sfarsitul anului trecut i-a scos in strada pe democrat-liberalii braileni.

"Cu ajutorul PSD-ului se poate spune ca a nimerit Fiscul Braila. Este o combinatie de scandal si tampenie ce se intampla aici in materie de impozite si taxe. In cazul Brailei s-a ajuns la o situatie absurda. In intentia lor trebuiau taxati si vaca si gradina si omul. Rezultatul e ca pana la urma au decis ca vaca e mai presus decat omul. Au renuntat la taxa pe vaca si gradina, exista taxa pe om", a declarat Ungureanu.

Traian Ungureanu a precizat ca la Braila exista si un "unicat european" in ceea ce priveste taxele, facand referire la faptul ca serviciile de colectare si evacuare a apelor pluviale sunt facturate cetatenilor, asa numita "taxa pe apa de ploaie".

Europarlamentarul a mentionat ca aceasta taxa "este un fel de a-l taxa pe Dumnezeu", adaugand ca situatia se integreaza in "debandada pe care PSD-ul a introdus-o in Braila".

Comentarii

comentariu

About the Author