Published On: mar, Mai 6th, 2014

Tinerii rugbysti braileni au pierdut meciul de la Buzau

rugby brailaDuminica, 4 mai, pe terenul de rugby din Parcul Tineretului din Buzau s-a desfasurat etapa a 2-a a returului Campionatului National de juniori II-zona Moldova sud dintre echipele R.C.Stejarul din localitate si R.C.Braila.

Antrenorul Apostol Gheorghita care este pe drumul constructiei unei echipe competitive a folosit multi jucatori incepatori incercand sa-i obisnuiasca cu cerintele jocului.

Pe parcusul intregului joc a plouat intens astfel terenul plin de apa a impiedicat in mare masura desfasurarea jocului.Tinerii rugbysti braileni, mai putin experimentati, au intalnit o echipa robusta mai matura dornica sa castige partida .

Cu toate eforturile depuse de echipa braileana,buzoienii au reusit 8 eseuri si 2 transformari astfel scorul final a fost 44-0(17-0) pentru echipa gazda. R.C.Braila incearca atragerea unor tineri cu calitati pentru practicarea rugbyului astfel ca in campionatul viitor sa apara si rezultatele.

In etapa viitoare, duminica 11 mai, echipa braileana intalneste acasa, pe terenul de rugby din Parcul Monument, cu incepere de la orele 15.00 echipa din Gura Humorului.

Formatia R.C.Braila

Antrenor: Apostol Gheorghita

Linia I-Banu,Barda,Pirlog

Linia II-Boitasi(debutant),Grigore

Linia III-Chioreanu,Dobrin,Jarlaianu

Mijlocas la gramada-Decu

Mijocas la deschidere-Enciu

Centru I-Conciu

Centru II-Ichim

Aripi -Musat, Moroianu A

Fundas-Coman

Au mai jucat: Ion Vasile, Gheorghe, Pisica, Craciun, Dima, Moroianu I.Niculescu, Efteni, Palade.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-