Published On: mar, Mai 20th, 2014

Surse: Tadici vrea sa scoata “U” Cluj din Europa. Pera face parte din jocul selectionerului

Tadici 2

Dupa ce HCM Roman a fost invinsa de HC Dunarea Braila si a pierdut sansa sa castige o medalie, echipa condusa de Florentin Pera lupta acum la brat cu Zalaul lui Tadici pentru a scoate "U" Jolidon Cluj din Europa.

HCM Roman are asigurat un loc in Cupele Europene, dupa ce a jucat finala Cupei Romaniei. Pentru ultimul loc care duce in Europa se lupta in continuare HC Zalau si "U" Jolidon Cluj.

Surse apropiate selectionerului Gheorghe Tadici au precizat faptul ca Florentin Pera a ajuns la o intelegere cu antrenorul de la HC Zalau: "Tadici vrea in Europa, chiar daca spune altceva. Are Romanul de partea lui si acum isi face mersurile cu Pera sa scoata Clujul din Cupele Europene. E simplu. II da Pera meciul de la Zalau si gata", au precizat surse apropiate lui Gheorghe Taidici.

Dupa ce Tadici l-a pus antrenor la HCM Roman, Florentin Pera i-a ramas dator selectionerului si ce poate fi mai bun decat un loc de Cupa Europeana.

Meciul cu miza cea mai mare are loc miercuri la Zalau, acolo unde echipa lui Tadici intalneste HCM Roman. Interesant este faptul ca partida se disputa la orele 11.00 chiar daca de obicei in timpul saptamanii toate partidele aveau loc dupa-amiaza. Meciul va fi arbitart de acelasi cuplu, Barbu/Ciurea, care a condus si partida din retur dintre HC Zalau si HCM Roman, atunci cand echipa lui Tadici s-a impus cu scorul de 22-19.

Pana in acest moment, in faza de play-off, "U" Jolidon Cluj are castigat doar un meci, acasa cu HC Zalau, iar echipa lui Pera s-a impus in fata clujencelor, la Roman.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-