Published On: mie, Mai 21st, 2014

STEAUA – campioana Romaniei. Ros-albastrii au castigat cel de-al 25-lea trofeu

Steaua campioanaSteaua a remizat cu Otelul, 2-2, dar rezultatul nu a umbrit cu nimic atmosfera de petrecere de pe Arena Nationala.

Inainte de inceperea partidei a fost intonat imnul Romaniei de catre prim-tenorul Operei Nationale, Iordache Basalic, si artistul Mihai Napu.

La inceputul partidei, fostul capitan stelist Alexandru Bourceanu, transferat in iarna la Trabzonspor, a intrat pe teren alaturi de fostii sai coechipieri. Jucatorii stelisti, atat cei titulari cat si rezervele, au intrat pe teren tinandu-se de mana.

Steaua a anuntat ca va sarbatori titlul printr-un spectacol de lumini si lasere grandios, dar si un recital al reprezentantilor Romaniei la Eurovision, Paula Seling si Ovi. Spectacol cu proiecti laser. Pana la premiere, spectatorii au aprins mii de lanterne oferite la începutul meciului, nocturna a fost stinsa, iar în arena se puteau vedeau lasere de diferite culori, totul desfasurandu-se pe acordurile muzicii.

Dubla medaliata cu aur la europenele de gimnastica, Larisa Iordache, si antrenorul lotului feminin, Octavian Bellu, au inmanat medaliile de campioni jucatorilor echipei Steaua.

Chipciu

Ilie Nastase, imbracat in uniforma militara, a oferit medaliile jucatorilor stelisti, Larisa Iordache le-a dat tricourile galbene cu numarul 25, iar Octavian Bellu le-a inmanat cate o sampanie.

De fiecare data cand un jucator era premiat, numele acestuia era proiectat pe teren, impreuna cu numarul de pe tricou.

Ultimul premiat a fost capitanul Mihai Pintilii, cel care a ridicat si trofeul de campioana, oferit de Octavian Bellu. In momentul in care Pintilii a ridicat trofeul, jucatorii au deschis sampaniile primite, intr-o "ploaie" de confetti. Apoi jucatorii au facut turul stadionului cu trofeul castigat.

Au fost medaliati membrii stafului tehnic si fostii jucatori ai Stelei, Alexandru Bourceanu si Vlad Chiriches. De asemenea, Teodora Stoica, fiica managerului stelist Mihai Stoica, a primit medalia pentru tatal sau. In momentul in care numele lui Gigi Becali si Mihai Stoica au fost anuntate si proiectate pe gazon, fanii stelisti de pe Arena Nationala au huiduit.

Din echipa Stelei face parte si braileanu, Alexandru Chipciu. Acesta a sarbatorit castigarea celui de-al 25-leea titul al Stelei alaturi de colegii sai dar si de prietena acestuia si de fiica lor.

Mai multi fani de la Peluza Sud au coborat pe teren pentru a se bucura alaturi de jucatori, dar jandarmii au inervenit si i-au condus pe suporteri inapoi in tribuna.

Steaua a castigat al 25-lea titlu de campioana a Romaniei inca din etapa a XXXI-a a Ligii I si a incheiat sezonul cu 77 de puncte.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-