Published On: vin, Mai 23rd, 2014

Stancu NU vrea VIOL cu Galatiul!

stancuAsociatia Intercomunitara Braila – Galati – Tulcea “Dunarea de Jos” a fost din nou subiect de discutie in cadrul conferintei de presa sustinuta de social-democratii braileni. Presedintele Gheorghe Bunea Stancu a marturisit ca nu poate colabora cu vecinii nostri din nord in conditiile actuale. Asta nu inseamna insa, ca asociatia nu se va mai infiinta, ci doar ca va fi compusa din Braila si Tulcea.

“Deci nu poti sa faci dragoste cu forta, se numeste viol. Am incercat, nu reusim, noi trebuie sa mergem mai departe. Acelasi lucru pot sa il spun si despre Lacu Sarat, cu comuna Chiscani. Sunt unii oameni care se opresc in drum. Stiti dumneavoastra cine se opreste in drum si nu vrea sa mearga mai departe. La urma urmei vorbeam doar de teritoriul Brailei, de dezvoltarea lui, dar aici daca vrem sa facem o gandire realista si care are legatura cu ceea ce noi ne-am gandit sa facem, trebuie sa le asezam lucrurile intr-o ordine si sa aducem la masa actori ca vor sa joace piesa pe care noi am dori sa o jucam. Cu Galatiul, cel putin in actuala conjunctura nu vad o colaborare in interesul Brailenilor si Galatenilor. De ce, va lasam pe voi sa puneti intrebari ca este meseria voastra si la Braila si la Galati”, a declarat presedintele PSD Braila.

Primarul municipiului a declarat la randul sau ca au primit raspunsuri pozitive si din partea Macinului care s-a aratat interesat de aceasta asociere.

Comentarii

comentariu

About the Author