Published On: lun, Mai 12th, 2014

Spectacol in weekend pe Municipal. Brailenii au urcat pe podium la dirt-track

Alexandru Toma- dirt-trackDaca fotbalul nu umple stadionul Municipal din Braila, in weekend peste 4000 de braileni au venit la stadion pentru a urmari doua etape din Campionatul National de dirt-track.

Sportivii de la CSM Braila au urcat si de aceasta data pe podium. Sambata, juniorul Gabriel Comanescu a castigat toate cele trei manse ale etapei si s-a impus si in finala ridicand publicul brailean in picioare. Comanescu a acumulat astfel 8 puncte si a castigat etapa, iar pe locul al doilea si al treilea s-au clasat braileanul Ionel Valeanu si respectiv Andrei Popa, ambii reprezentand CSTA Bucuresti.

La seniori lupta a fost mult mai stransa. Bulgarul Milen Manev a venit la Braila cu gandul la medalie insa in lupta a intrat si braileanul Alexandru Toma dar si sportivul de la CSAT Bucuresti, Adrian Gheorghe. In cele din urma toti trei au urcat pe podium. Manev a castigat ultimul act al competitiei de sambata si cu 18 puncte acumulate, a urcat pe prima treapta a podiumului de premiere pe etapa, locul al doilea cu 16 puncte i-a revenit lui Alexandru Toma, iar al treilea, cu 14 puncte, lui Adrian Gheorghe.

Duminica, la seniori, bulgarul Manev s-a impus in toate cele cinci mase insa in finala s-a duelat cu braileanul Toma. Sportivul de la CSM Braila, Alexandru Toma, a controlat cursa si a ridicat publicul brailean in picioare castigand marele premiu in timp ce bulgarul Manev s-a clasat pe locul al doilea, iar Ceavdar pe al treilea.

Dupa aceste trei etape, braileanul Alexandru Toma a ajuns in varful clasamentului. Festivitatea de premiere a fost oficializata de directorul de la CSM Braila, Marian Neta, de Nicu Nita, prim-vicepresedintele Federatiei Romane de Motociclism si de Gheorghe Voiculescu, presedintele sectiunii dirt track din cadrul FRM. Sportivii au primit din partea CSM Braila si DJTS Braila cupe si dimplome de participare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-