Published On: vin, Mai 9th, 2014

SOCANT Un brailean si-a asmutit cainele Pitbull asupra unui grup de copii. Un copil de 13 ani a fost muscat

Share This
Tags

Caz socant in localitatea braileana Urleasca. Un baiat, in varsta de 13 ani, a fost muscat de un caine din rasa Pitbull, atacul fiind comandat chiar de stapanul patrupedului, un tanar de 19 ani.

Scena de groaza a avut loc in ultima duminica a lunii aprilie, in curtea caminului cultural, unde se aflau aproximativ zece copii. Tanarul a dat comanda de atac cainelui fara niciun motiv, patrupedul care nu avea botnita napustindu-se asupra unuia dintre copii.

Copilul a ajuns la Spitalul Judetean Braila, unde a stat internat pana la data de 28 aprilie, mai precis 3 zile. Surse din cadrul spitalului au declarat pentru Infobraila ca minorul a fost muscat in zona genunchiului drept, fiindu-i administrate doua doze de vaccin antirabic, dar si antibiotice.

In cursul zilei de joi, mama minorului s-a prezentat la Postul de Politie Comuna Traian pentru a depune plangere impotriva stapanului cainelui pentru infractiunea prevazuta de art.12, alin.1, din O.U.G. 55/2002, privind regimul de detinere al cainilor periculosi sau agresivi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-