Published On: joi, Mai 15th, 2014

Restrictii la urna mobila! Doar doctorul spune daca poti sau nu sa votezi acasa!

urna-mobila1In Braila, cei care doresc sa apeleze la serviciile urnei mobile pentru a-si exercita dreptul de vot trebuie sa fie cu adevarat netransportabili. Anuntul a fost facut de catre primarul municipiului, Aurel Simionescu, care a explicat in ce conditii se deplaseaza urna mobila.

“Cei care au nevoie de urna mobila pentru a vota, trebuie sa faca o cerere in prealabil, mai precis sambata 24 mai, intre orele 18.00 – 20.00. Aceasta cerere trebuie sa fie insotita si de o adeverinta de la medicul de familie sau acea foaie medicala care sa ateste gradul de handicap al persoanei. Cererile trebuiesc depuse la sectiile de votare unde sunt arondati brailenii care cer urna mobila”, a declarat primarul.

Nici bolnavii din spitale nu vor beneficia de urna mobila, decat daca apartinatorii lor urmaza acelasi procedeu ca in cazul persoanelor netransportabile.

In cazul caminelor de batrani, acolounde va fi necesara urna mobila, administratia va fi nevoita sa faca o solicitare in numele persoanei gazduite astfel incat acestia sa-si poata exprima votul.

Comentarii

comentariu

About the Author