Published On: mie, Mai 28th, 2014

PSD ramane fara liberali. Viceprimarul si vicele CJ isi vor da demisia. PSD pregateste o noua alianta

Share This
Tags

PNL PNL va renunta la aliantele locale cu PSD si va incepe colaborarea cu PDL. Aceasta este una din concluziile la care au ajuns liberalii, miercuri, in urma sedintei Delegatiei Permanente a partidului.

Surse din mediul politic local au declarat pentru Infobraila ca cei zece primari liberali din judet, dar si o parte din alesii locali, sustin ruperea aliantei pe care PNL o are cu PSD la nivelul Consiliului Local si Consiliului Judetean, insa la nivelul organizatiei municipale exista un nucleu dur care se opune acestei directive venite de la nivel central.

In urmatoarea perioada, viceprimarul Alexandru Danaila si vicepresedintele Consiliului Judetean, Ovidiu Nechita, ambii membri PNL, urmeaza sa isi dea demisia din aceste functii, alianta cu PSD la nivelul administratiei locale ramanand de domeniul trecutului.

PSD ar cunoaste planul liberalilor, existand, in acest moment, discutii cu PP-DD pentru formarea unor noi majoritati in CLM si CJ, care implica si posibilitatea ca functiile de viceprimar si vicepresedinte CJ sa fie oferite partidului lui Dan Diaconescu, sustin aceleasi surse. Noua majoritate politica care va decide in Consiliul Local si Consiliul Judetean va fi formata din PSD, UNPR, PC si PP-DD, nefiind excluse intelegeri punctuale cu alesi locali de la asa-numitele "mini-partide".

Comentarii

comentariu

About the Author