Published On: lun, Mai 26th, 2014

PSD Braila atac devastator: Oare liberalii braileni au dat faliment? Simona+PDL a dat eroare

Share This
Tags

PSDDeputatul PSD Marian Dragomir a lansat un atac dur la adresa adversarilor politici, atacand modul in care PNL si PDL au ales sa gestioneze campania electorala. Alianta PSD-UNPR-PC a castigat decisiv alegerile europarlamentare, obtinand la Braila peste 40% din voturile cetatenilor care s-au prezentat la urne.

Social-democratul crede ca desi "PNL Braila a facut o campanie cu foarte multi bani, afisaj opulent si critici la adresa PSD in ziare", limbajul dublu a fost fatal pentru liberali, care de la nivel central criticau PSD, iar "acasa au stat la guvernare in administratia locala si deconcentrate". Dragomir se intreaba retoric daca "liberalii braileni au dat faliment la Braila si au pierdut investitia?"

Despre campania PDL Braila, deputatul PSD crede "a fost axata exclusiv pe Simona Draghincescu, impanzind cu imaginea ei din tinerete fiecare strada din municipiu si satuc din judetul Braila, evitand in opinia lor figurile celor care au imagine negativa de la centru". In opinia lui Marian Dragomir, "matematica electorala este diferita de cea invatata la scoala si Simona + PDL a dat eroare".

"Oare materialele distribuite in fiecare casa de "doamnele" care sunau la usa au deranjat prea mult locatarii care doreau ca cel putin in casa lor sa uite de politica? Limbajul critic permanent nu s-a dovedit castigator", a mai spus parlamentarul, facand referire la democrat-liberali.

Comentarii

comentariu

About the Author

-