Published On: joi, Mai 22nd, 2014

Presedintele FRF s-a intalnit cu autoritatile locale. Se doreste infiintarea unui centru regional de fotbal si a unui centru de recuperare pentru sportivi in Lacu Sarat

Simionescu: "Sa vedem cat de serios este acest parteneriat" 

cf braila burleanuMarti, presedintele FRF, Razvan Burleanu, a fost in vizita la Braila pentru a discuta cu autoritatile locale si cu cei din conducerea CF Braila despre un parteneriat care are ca scop infiintarea unui centru regional de fotbal pentru copiii si juniori.

La intalnirea de la Primarie, de pe plan local au participat viceprimarul Doinita Ciocan, Gheorghe Stefan din partea CJ Braila, presedintele AJF, Lauretiu Vargatu, Dan Apostol, reprezentantul administratorului bazelor sportive, Dan Gheorghita, inspectorul scolar de specialitate, directorul LPS Sorinel Meca si Nicusor Hagiu, directorul DJST.

In scurta sa vizita la Braila, presedintele FRF a vazut Liceul cu Program Sporitv, stadionul Munciipal dar si stadionul Chimia din Lacu Sarat.

Conform declaratiilor primarului, Aurel Simionescu, aceasta prima vizita a lui Burleanu la Braila a fost doar o discutie preliminara, detaliile proiectului urmand sa fie stabilite in viitorul apropiat.

"A avut dommna viceprimar o discutie cu presedintele FRF dar a fost o discutie preliminara. Dumnealor au fost si au vazut Liceul cu Program Sportiv, Stadionul Municipal dar si stadionul Chimia din Lacu Sarat. La Lacu Sarat acolo a fost si o oportunitate, o discutie vis-a-vis de ceea ce ofera statiunea din punct de vedere al recuperarii. Asteptam sa vedem un anumit tip de propunere si modul in care eventual vom colabora. Mi se pare interesanta ideea ca atare dar trebuie sa vedem care sunt partenerii si cat de serios este acest parteneriat. Este vorba de un centru de excelenta, sa spunem asa, pentru copii, pentru fotbal. Mi se pare interesanta ideea ca atare, pentru Braila, dar orice adunare a unor copii dintr-o anumita zona atrage si un anumit interes. Cei e la FRF au in intentie sa faca in fiecare regiune cate un astfel de centru si sigur ca ei merg si vad care ar fi oportunitatile, ce ar fi de discutat, de oferit", a  declarat primaul  Aurel Simionescu.

Statiunea Lacu Sarat are un potential destul de mare mai ales in ceea ce priveste recuperarea, iar directorul DJTS, Nicusor Hagiu, prezent si el la intalnire a venit cu propunerea ca in tabara din statiunea Lacu Sarat sa se infiinteze un centru de recuperare sportiva de care pot beneficia toti sportivi din Romania dar si cei din centrul regional de forbal.

Prezenta la intalnirea, viceprimarul Doinita Ciocan  a precizat faptul ca in urma discutie care a avut-o cu presedintele FRF se poate face in viitor la Braila un centru de fotbal pentru copii si juniori.

"A fost o discutie preliminara, o punere in tema. Am vizitat impreuna cu dansul Liceul cu Program Sportiv si acesta a apreciat pozitia pe care o are liceul, dat fiind faptul ca este foarte aproape de stadion. De asemenea a ramas incantat de elementele de infrastructura pe care le are liceul, aici fiind vorba si de caminul liceului unde sportivii pot beneficia de cazare si masa chiar in vecinatatea stadionului . Vom continua discutiile pentru ca acum este vorba de partea materiala si cea financiara", a declarat Doinita Ciocan.

In perioada imediat urmatoare atat cei din FRF, cat si administratia locala urmeaza sa isi evalueze posibilitatea de a contribui cu resurse materiale si financiare catre acest proiect.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-