Published On: lun, Mai 19th, 2014

Ponta, intalnire fulger cu sefii deconcentratelor, parlamentari si primari din judet. Despre pod: Eu nu m-am vindecat!

Share This
Tags

Ponta BrailaAflat la Braila, intr-o vizita de lucru fulger, premierul Victor Ponta, insotit de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, au avut o intalnire, la Facultatea de Inginerie, cu sefii institutiile deconcentrate, dar si cu numerosi edili ai localitatilor brailene, in prezenta presedintelui CJ Gheorghe Bunea Stancu, primarului Aurel Simionescu si prefectului Vasilica Vilcu. La intrevedere au mai participat si parlamentarii braileni ai Uniunii Social Democrate.

Ponta a precizat ca "la Braila si Galati nu mai e voie sa vorbesti de pod, ca nu mai crede nimeni povestea", specificand insa ca, in ceea ce il priveste, nu s-a vindecat. Premierul le-a spus celor aflati in sala ca toti banii alocati pe facilitatea "Conectarea Europei" 2014-2020 au fost alocati de Guvern unui proiect complex care include si podul peste Dunare.

"Stiu ca nu mai e voie sa mai vorbesti la Braila si Galati de pod, ca nu mai crede nimeni povestea. De data asta, eu nu m-am vindecat, in sensul sa nu vorbesc. Toti banii pe care i-am avut si ii aveam alocati pe 2014-2020, pe facilitatea "Conectarea Europei", dupa aprobarea in Guvern, i-am alocat pentru un proiect complex: autostrada Buzau-Braila-Galati, pod si apoi mai departe spre Tulcea. Inseamna mai mult decat va doriti dintotdeauna, faimosul pod, inseamna si autostrada mai departe spre Tulcea", a declarat premierul.

Convocarile pentru intalnirea cu primul-ministru Victor Ponta au fost facute de prefectul judetului Braila, Vasilica Vilcu.

Comentarii

comentariu

About the Author